بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۰۴۹۷۸
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۱
یک روانشناس گفت: یک چهارم بیماران مبتلا به فوبیا هرگز شناسایی نشده و در فرد به صورت درمان نشده باقی می‌ماند.

تدبیر24»هورا چیت ساز در گفت و گو با خبرنگار ایسنا در خصوص تفاوت ترس با فوبیا و علل شکل گیری آن اظهار کرد: ترس یک واکنش طبیعی برای محافظت از خود در مقابل خطراتی است که در اطراف وجود دارد، اما فوبیا یک ترس غیر منطقی و بیمار گونه است.

وی ادامه داد: این ترس بیمارگونه در شرایط خاص و موقعیت‌های ویژه رخ می‌دهد و به دنبال این ترس بیمارگونه فرد به صورت ناخودآگاه از آن موقعیت اجتناب می کند. فوبیا می‌تواند زمینه ژنتیکی و یا الگوبرداری از اطرافیان داشته باشد. علت فوبیا نسبت به موضوعی خاص، می‌تواند ناشی از تجربه‌ای مشابه و تلخ از گذشته باشد.

این روانشناس افزود: فوبیا علایمی به دنبال دارد که با شدت متفاوت ظاهر می‌شود،  این علایم از یک ناراحتی معمولی شروع شده و تا علایم جسمانی شامل تهوع، تپش قلب، خشکی دهان، تنفر، درد قفسه سینه، غش، بیهوشی و فلجی، احساس خفگی و یا حتی احساس مرگ غریب الوقوع ادامه می‌یابد.

چیت‌ساز با بیان اینکه انواعی از فوبیا وجود دارد ادامه داد: فوبیا اختصاصی نسبت به موقعیت و شرایط خاص مثل ترس از ارتفاع، بازار هراسی، ترس از حیوانات و مقابله با حوادث طبیعی روی می‌دهد که معمولا در میانسالان وجود دارد. در فوبیای اجتماعی شخص از قرار گرفتن در موقعیت خاصی که احساس می‌کند در این موقعیت مورد قضاوت قرار میگیرد همچون سخنرانی کردن در جمع می‌هراسد.

وی ادامه داد: در فوبیا "گذر هراسی"، فرد در هنگام حضور در اماکن شلوغ دچار نگرانی می‌شود که این نگرانی همراه با حملات هراس است. فوبیا در خانم ها بیشتر از آقایان است. یک چهارم بیماران مبتلا به فوبیا شناسایی نمی‌شوند و در فرد به صورت درمان نشده باقی میماند.

این روان شناس در خصوص شیوه‌های درمان فوبیا خاطر نشان کرد: راه های درمان فوبیا مشاوره و درمان های دارویی است که در درمان مشاوره ای فرد ابتدا تحت درمان شناختی- رفتاری قرار گرفته و در صورت پاسخگو نبودن این درمان، درمان دارویی آغاز می‌شود. گاهی هر دو شیوه درمان به صورت مکمل به کار بسته می‌شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها