بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۰۶۹۱۱
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: بیماری اوتیسم باید در فاصله 2 تا 5 سالگی شناسایی و درمان شود.
تدبیر24»حمیدرضا پوریوسف در چهارمین نشست تخصصی فرهنگ میزبانی ایرانی-اسلامی با موضوع گردشگری سلامت و با رویکرد معرفی سفیران اوتیسم که در هتل سی‌نور برگزار شد، اظهار کرد: از نظر لغوی اوتیسم به معنی درمانده است و کودک بیمار آسایش را از خانواده سلب می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: اوتیسم جزو اختلالات عصبی- تکاملی است و در جریان تکامل جسمی کودک، تکامل مغز به صورت کامل انجام نمی‌گیرد و رشد عصبی به موازات رشد جسمانی کودک انجام نمی‌شود. این بیماری تا یک سالگی قابل تشخیص نیست و سن شایع تشخیص آن 24 ماهگی است. بیماری اوتیسم باید در فاصله 2 تا 5 سالگی شناسایی و درمان شود.

پوریوسف گفت: فرد ممکن است در این بیماری در ارتباطات اجتماعی دچار اختلال شود کودک مبتلا شده در مواردی کاملا قادر به صحبت نیست و در مواردی می‌تواند سخن بگوید اما سخن موثر و ارتباط کلامی کامل انجام نمی‌گیرد و در مواردی مشاهده می‌شود که فرد در ارتباطات خود از  ابزارهای غیرکلامی استفاده می‌کند.

وی تصریح کرد: اختلال دیگر در این کودکان به صورت رفتارهای تکراری و کلیشه‌ای بروز می‌یابد و فرد دچار کم‌حسی می‌شود و یا به تحریک‌های جسمی کاملا پاسخ می‌دهد. متاسفانه در بعضی از موارد این کودکان به عنوان کودکان گوشه‌گیر شناخته می‌شوند و تشخیص بیماری دیرهنگام صورت می‌گیرد اما در حال حاضر روند شناسایی بیماران اوتیسم در حال سرعت گرفتن است.

مدیرکل بهزیستی استان گفت: در خانواده‌ای که بیمار اوتیسم وجود داشته باشد آسایش آن خانواده سلب می‌شود، کودکی که مبتلا به این بیماری است مربی و خانواده خود را دچار خستگی و فرسودگی می‌کند، از این رو تامین هزینه‌های آنان تا جایی که ممکن است می‌تواند باری را از دوش این خانواده‌ها بردارد.

پوریوسف عنوان کرد: در کشور ما 74 مرکز درمان اوتیسم وجود دارد و اولین مرکز شبانه‌روزی موقت  هم در استان خراسان رضوی ایجاد شد. 8 مرکز با ظرفیت پذیرش 300 بیمار نیز به صورت روزانه در خراسان رضوی فعال هستند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها