بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۰۷۶۵
تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۲
شبکه تلویزیونی «بی‌بی‌سی» به دلیل اهمیت دادن زیاد به درگذشت «نلسون ماندلا» مورد اعتراض شهروندان انگلیسی قرار گرفته است.
به گزارش تدبیر24 به نقل از ایسنا، مخاطبان شبکه «بی‌بی‌سی» به مدیر خبری این شبکه تلویزیونی برای تمرکز بر اخبار مرتبط با درگذشت رهبر سیاهان آفریقا در مبارزه با آپارتاید اعتراض کردند و این مدیر هم از اقدام خود دفاع کرد.

به گزارش گاردین، «جیمز هاردینگ»، مدیر خبری «بی‌بی‌سی» 850 نامه‌ی شکایت از مخاطبان خود دریافت کرد که چرا این شبکه تلویزیونی بیش از اندازه به خبر مرگ چهره مردمی آفریقای‌جنوبی پرداخته و نسبت به اخبار طوفان‌های شدید سواحل شرقی انگلیس اجحاف کرده است.

هاردینگ در واکنش به شهروندان معترض انگلیسی عذرخواهی کرد و گفت: ماندلا انسانی بسیار بزرگ و مهم‌ترین مقام دولتی 100 ساله گذشته بود. نیازی نیست درباره اهمیت این چهره سرشناس صحبت کنیم، چراکه او آزادی، عدل، صلح و فداکاری را برای همگان تعریف کرد. اهمیت پرداختن به زندگی و مرگ او برای همه ما امری روشن است.

«هاردینگ» همچنین گفت، دغدغه مردم را به خوبی درک می‌کند، اما بی‌بی‌سی سرویس‌های دیگری همچون رادیوی محلی و بی‌بی‌سی آنلاین هم دارد.

شبکه بی‌بی‌سی پنجشنبه‌شب بازپخش سریال «پسران آقای براون» که دو میلیون و 800 هزار بیننده داشت را قطع کرد تا خبر فوری درگذشت نلسون ماندلا را به روی آنتن ببرد.

جالب اینکه در سال 1990 هم 500 مخاطب بی‌بی‌سی معترض بودند که چرا این شبکه برای خبر آزادی ماندلا از زندان، برنامه روتین خود را قطع کرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها