بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۰۸۲۹۲
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۰
اتهامات «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی علیه ایران، ظاهراً بیش از آنکه ریشه در واقعیت داشته باشند از فرافکنی‌های او درباره مسیری حکایت دارد که صهیونیست‌ها برای ساخت تسلیحات اتمی پیموده‌اند.
تدبیر24»مطابق اطلاعاتی که تا کنون افشا شده رژیم صهیونیستی در دهه 1960 با پنهان‌کاری و دروغگویی تأسیساتی که قرار بود کارخانه کاشی‌سازی باشد را به تأسیسات هسته‌ای «دیمونا» تبدیل کرد و در آنجا شروع به ساخت سلاح‌های هسته‌ای کرد.  

«مک‌گئورگ باندی»، مشاور امنیت ملی اسبق آمریکا در یادداشتی چند سال پیش فاش کرد هنگامی که اسرائیل با کمک مقامات فرانسه در ژوئن 1960 ساخت رآکتورهای خود را شروع کرد، مقامات تل‌آویو به سفارت آمریکا گفته بودند که این یک «کارخانه کاشی‌سازی» است.

این یادداشت که مربوط به مارس 1964 است همچنین نشان می‌دهد مقامات رژیم صهیونیستی پس از آن این رآکتورها را «تأسیسات تحقیقات متالورژی» توصیف کرده‌اند.

در دسامبر 1960، «دیوید بن‌گوریون»، نخست‌وزیر وقت اسرائیل به کنست، پارلمان آن رژیم گفت که ساخت رآکتور 24 مگاواتی در تأسیسات هسته‌ای دیمونا تا چهارسال آینده تکمیل نمی‌شود. وی در آن زمان گفت که این رآکتور تنها برای اهداف صلح‌آمیز ساخته شده است.


اسناد ورارت خارجه آمریکا همچنین نشان می‌دهند «بن‌گوریون» در 30 مه 1960 در ملاقات با «جان‌اف‌کندی»، رئیس‌جمهور وقت آمریکا به وی اطلاع داده که اسرائیل در حال ساخت رآکتوری دیگر برای تأمین برق است، اما این رژیم در چند سال آینده ممکن است کارخانه‌ای آزمایشی برای جداسازی پلوتونیوم بسازد. اما وی اضافه کرده بود که اسرائیل فعلا قصدی برای رسیدن به ظرفیت تولید سلاح ندارد.

طبق سند «باندی»، هنگامی که در سپتامبر سال 1962 دانشمندان آمریکا از سایت دیمونا بازدید کردند گزارش داند که رآکتورها بزرگتر از حد مورد انتظار بوده‌اند و احتمال نمی‌رود برای تولید برق باشند.

دانشمندان آمریکایی در آن زمان شواهدی از اینکه تل‌آویو در حال ساخت بمب است نیافتند اما به آنها «تنها 40 دقیقه برای بازدید از آن سایت وقت داده شده و از دسترسی آنها به یک ساختمان بزرگ جلوگیری به عمل آمد.»

در 2 آوریل 1963 هنگامی که مشخص شد اسرائیل قصد ساخت رآکتور سوم را دارد، کندی در کاخ سفید با شیمون پرز که در آن زمان معاون وزیر جنگ اسرائیل بود دیدار کرد. رئیس‌جمهور وقت آمریکا از او درباره فعالیت‌های جاری در «دیمونا» پرسید.

پرز گفت: «من می توانم با صراحت به شما بگویم که ما سلاح‌های هسته‌ای را به منطقه معرفی نخواهیم کرد و اولین استفاده‌کنندگان از آن هم نخواهیم بود.»

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها