بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۱۰۷۰۰
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۸:۲۱
سردبیر روزنامه «ایران ورزشی» معتقد است: رسانه‌ها باید سطح توقعات خود را معتدل کنند تا ما بدانیم تیم ملی به کجا می‌رود و با چه حریفی می‌خواهد بازی کند.

تدبیر24»سعید زاهدیان اصل در گفت‌وگو با ایسنا با انتقاد از عملکرد رسانه‌ها در جام جهانی اظهار کرد: رسانه‌های ایران خواب بودند و دیر یادشان افتاد که جام جهانی در حال شروع شدن است. یک هفته، ۱۰ روز اخیر که تیم در کمپ ترکیه بود، رسانه‌های مکتوب به ندرت به آن پرداختند. تلویزیون هم ویژه برنامه‌ای نداشت و خبرنگاری هم به کمپ ترکیه و سر تمرین تیم ملی نرفته بود. با این وضعیت پوشش رسانه‌ای نمی‌توانیم توقع داشته باشیم که رسانه‌ها کاری انجام دهند، معلوم است که برنامه‌ای ندارند. برنامه‌ها از روزهای آخر شروع شده اما وحدت رویه‌ای در رسانه‌های دولتی ما وجود ندارد. این در حالی است که این رسانه‌ها باید از یک سیاست پیروی کنند. به دلیل اینکه یک شبکه می‌گوید، ما بازی را می‌بریم، اما شبکه دیگر منطقی‌تر نگاه می‌کند و دیگری هم یأس و ناامیدی ایجاد می‌کند.

او درباره وظیفه رسانه‌ها در انعکاس بازی‌های تیم ملی ایران در جام‌جهانی بیان کرد: به نظرم رسانه‌ها باید سطح توقعات خود را معتدل کنند تا ما بدانیم تیم ملی به کجا می‌رود و با چه حریفی می‌خواهد بازی کند. شاید به کی‌روش انتقاداتی وارد باشد اما او حرف درستی می‌زند و می‌گوید کدام یک از بازیکنان ما می‌تواند مانند رونالدو هفت بار بالا بپرد؛ یعنی سطح آمادگی بازیکنان ما پایین‌تر است.

سردبیر روزنامه «ایران ورزشی» ادامه داد: میانگین دوندگی بازیکنان خوب ما در لیگ ایران ۸ تا ۹ کیلومتر است اما در لیگ انگلیس و اسپانیا، بازیکنان ۱۲ کیلومتر می‌دوند. اردوی آماده‌سازی ما قبل از جام جهانی نیز طولانی نبود که بتوانیم این فاصله را جبران کنیم. به نظرم باید منطقی نگاه کنیم که چند دوره به جام جهانی رفتیم و چه نتایجی گرفتیم. تیم ملی که سال ۱۹۹۸ به بازی‌های جام جهانی رفت توانست در بازی با آمریکا که شرایط خاصی هم وجود داشت، پیروز شود. اما از آلمان و یوگوسلاوی باختیم. سال ۲۰۰۶ هم تنها با تیم آنگولا و ۲۰۱۴ نیز تنها با نیجریه مساوی کرده‌ایم و بقیه بازی‌ها را مغلوب شدیم. امسال شرایط تیم ملی سخت‌تر است و باید بدانیم که قرار نیست از گروه‌ صعود کنیم. باید سطح توقعات از فوتبال را معتدل کنیم.

زاهدیان اصل در پایان گفت: پیراهن تیم ملی اسپانسر ندارد و ما مجبوریم که پیراهن بخریم. همچنین در کمپ ما زمین اختصاصی نداریم و نمی‌توانیم انتظارات‌مان را بالا ببریم. حداقل ما در رسانه‌ خود سعی می‌کنیم که انتظارات را معقول نگه داریم. رسانه‌ها طبیعتا باید اعتدال را رعایت کنند و زمانی که درباره تیمی آمار داده می‌شود، تفاوت ما با تیم‌های دیگر مشخص خواهد شد.

برچسب ها: تدبیر24 ، جام‌جهانی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها