بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۱۰۷۳۵
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۸
عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس درخصوص کمبود نیرو در آموزش و پرورش و راه‌های جبران این کمبود، گفت: هزینه برای فرهنگیان نوعی سرمایه‌گذاری است.
تدبیر24»امیر خجسته در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت درخصوص کمبود نیرو در آموزش و پرورش و راه‌های جبران این کمبود، گفت: آموزش و پرورش باید با برنامه‌ای مدون اقدامات لازم برای تربیت نیروهای موردنیاز خود را طی چند سال گذشته انجام می‌داد درحالی که تلاش چندانی در این زمینه انجام نشده است.

نماینده مردم همدان و، فامنین در مجلس شورای اسلامی افزود: تنها مسیر جذب نیرو برای آموزش و پرورش دانشگاه فرهنگیان و شهید رجایی است؛ افراد برای حضور در مدارس باید فن، هنر و مهارت معلمی داشته باشند و این فن تنها در دانشگاه فرهنگیان به دست می‌آید.

وی با اشاره به مشکلات به وجود آمده در یکی از مدارس تهران، بیان کرد: وجود این مسائل نشاندهنده ضرورت به کارگیری نیروهای کاربلد، کارآزموده و متعهد است افراد باید آموزش‌های تخصصی را بیاموزند سپس در کلاس‌های درس حضور یابند.

رئیس فراکسیون مبارزه با مفاسد اقتصادی و اداری مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: در صورتی که معلمان غیرمتخصص در کلاس‌های درس حضور یابند دانش‌آموزانی تربیت می‌‌شوند که در آینده  فایده‌ای برای کشور ندارند؛ آموزش و پرورش باید نیروها را به صورت تخصصی تربیت کند.

خجسته با بیان اینکه دانشجویان در دانشگاه فرهنگیان تخصص و فن لازم برای حضوردر کلاس را می‌آموزد، خاطرنشان کرد: دانشگاه فرهنگیان ظرفیت لازم برای پرورش نیروی موردنیاز آموزش و پرورش را دارد در صورتی که برای گسترش دانشگاه فرهنگیان هزینه شود می‌توان در آینده بازده آن را مشاهده کرد در واقع صرف این هزینه نوعی سرمایه‌گذاری است.

عضو فراکسیون فرهنگیان مجلس در پایان افزود: برای رفع مشکل کمبود نیرو در آموزش و پرورش برای چند سال آینده می‌توان فارغ‌التحصیلان توانمند سایر دانشگاه‌ها را به خدمت گرفت و در دوره‌های یکساله آموزش‌های لازم برای حضوردر کلاس های درس به آنان ارائه شود.
برچسب ها: تدبیر24 ، فرهنگیان
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها