بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۱۱۰۳۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹
عضو کمیسیون آموزش در مجلس اعتقاد دارد برخی مدارسی که برای ارائه کارنامه دانش‌آموزان به والدین، از آنها وجه دریافت می‌کنند، اقدامی غیرقانونی و غیرقابل‌قبول انجام می‌دهند.

تدبیر24»کارن خانلری در گفت‌وگو با خبرنگار  خبرگزاری خانه ملتبا اشاره به دریافت وجه غیرقانونی توسط برخی مدارس از والدین در ازای ارائه کارنامه دانش‌آموزان گفت: اگر مدارس از والدین وجهی را دریافت می‌‎کنند، باید براساس ضوابط قانونی باشد و اینکه برخی مدارس برای ارائه کارنامه دانش‌آموزان به والدین از آنها وجه دریافت می‌کنند، غیرقانونی و غیرقابل‌قبول است.

نماینده ارامنه شمال ایران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش باید نظارت خود بر اینگونه مدارس را بیش از پیش افزایش دهد؛ چراکه متاسفانه هر ساله شاهد دریافت وجوه غیرقانونی توسط برخی مدارس از والدین هستیم ولی باید برای جلوگیری از وقوع آن فکری جدی صورت بگیرد و وزارت آموزش و پرورش باید به طور جد برای حل این مسئله اقدامی عملی انجام دهد.

این نماینده مجلس در دوره دهم ادامه داد: والدین نیز وظیفه دارند به هنگام دریافت وجه خارج از ضابطه، مراتب را به آموزش و پرورش گزارش دهند تا حقی پایمال نشود و از اقدام غیرقانونی برخی مدارس جلوگیری بعمل آید.

وی تأکید کرد: به طور قطع بیشتر مدارس در کشور براساس ضوابط موجود از والدین دریافت وجه دارند و تعداد مدارس متخلف بسیار ناچیز است، ولی اگر مدرسه‌ای از ازای ارائه کارنامه از والدین وجهی را اخذ کند، اقدامی غیر قانونی انجام داده و حتی می‌تواند باعث عدم مشارکت والدین در امور آموزشی شود.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات در مجلس شورای اسلامی در خاتمه خاطرنشان کرد: بنابراین وزارت آموزش و پرورش باید با مدارس متخلف برخورد کند و اگر وجوهی به شکل غیرقانونی و خارج از ضابطه از والدین دریافت شده، باید به آنها بازگردانده شود.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها