بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۱۱۸۶۷
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۳۵
رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان:
رییس شورای راهبردی روابط خارجی با تاکید بر نقش ثبات‌ساز کشورمان در منطقه گفت: دخالت بیگانگان از یک‌سو برای بی‌ثبات‌سازی کشورها و رفتار زورگویانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در مورد فلسطینی‌ها، از عوامل مهم بی‌ثباتی غرب آسیا است.
تدبیر24»سیدکمال خرازی، رئیس شورای راهبردی روابط خارجی که در آلمان به سر می‌برد، در ادامه ملاقات‌های خود با صاحب‌نظران و شخصیت‌های سیاسی در این کشور، با نوربرت روتگن، رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان آلمان دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این ملاقات، مسائل منطقه‌ای، روابط دوجانبه و نقش آلمان و اروپا در حفظ برجام بحث و بررسی شد.

 نوربرت روتگن در ابتدای دیدار اشاره کرد که از زمان استعمار در خاورمیانه و نیز آغاز درگیری‌های فلسطینی – اسرائیلی، هیچ‌گاه همچون امروز منطقه خاورمیانه بی‌ثبات نبوده است و در پی آن نفرت در این منطقه در میان کشورها زیاد شده است. لذا ضرورت دارد کشورهای منطقه ابتکارات و راهکارهایی برای کنترل اوضاع مطرح کنند.

خرازی در پاسخ گفت: دخالت بیگانگان از یک‌سو برای بی‌ثبات‌سازی کشورها و رفتار زورگویانه آمریکا و رژیم صهیونیستی در مورد فلسطینی‌ها از عوامل مهم این بی‌ثباتی است. ایران سعی کرده در ثبات‌سازی منطقه نقش داشته باشد، ضمن این‌که با وجود بحران‌های حوزه پیرامونی خود، در حفظ امنیت کشور خود نیز موفق بوده است.

خرازی درباره ثبات منطقه نیز بیان کرد که کشورهای منطقه، خود و بدون دخالت بیگانگان باید به گفت‌وگو بنشینند. ایران آماده گفت‌وگوی واقعی و عملی با همسایگان خود است و فکر می‌کند اگر اراده درستی وجود داشته باشد، این گفت‌وگوها می‌تواند به نتیجه برسد؛ البته اروپا هم می‌تواند نقش مثبتی در کمک به این تماس‌ها داشته باشد.

نوربرت روتگن درباره تعهد اروپاییان به برجام هم اظهار داشت: اروپا تلاش می‌کند هرچه زودتر سازوکارهای اجرایی بسته پیشنهادی را به ایران ارائه دهد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها