بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۱۲۴۴۶
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۳
در حالی که کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال هفته گذشته ۱۱ باشگاه را به عنوان باشگاه‌های بدهکار معرفی کرد، مبالغ بدهی این باشگاه مشخص شد.
AFC هر ساله نامه‌ای به فدراسیون فوتبال ایران ارسال می‌کند تا باشگاه‌های لیگ برتر بدهی‌های خودشان را برای صدور مجوز حرفه‌ای پرداخت کنند. این مجوز حرفه‌ای برای حضور نمایندگان ایران در لیگ قهرمانان آسیا الزامی است و آن‌ها پس از کسب مجوز حرفه‌ای می‌توانند در این رقابت‌ها شرکت کنند. پارسال پرداخت بدهی باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس، تراکتورسازی، نفت و ذوب آهن پروسه طولانی را طی کرد که در نهایت نفت به خاطر مشکلاتی که برای کسب مجوز حرفه‌ای داشت، از لیگ قهرمانان آسیا کنار گذاشته شد.

هفته گذشته کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال ۱۱ باشگاه را به عنوان باشگاه‌های بدهکار معرفی کرد. نفت مسجد سلیمان، پدیده، سپاهان، پرسپولیس، تراکتورسازی، استقلال، گسترش فولاد، نساجی، سپیدرود، استقلال خوزستان و پارس جنوبی ۱۱ باشگاهی بودند که به خاطر بدهکار بودن، حق ثبت قراردادهای جدیدشان را نداشتند و در ادامه در اخذ مجوز حرفه‌ای با مشکل روبه‌رو می‌شدند.

در بین این باشگاه‌ها پارس جنوبی و نساجی بدهی‌های خودشان را که مبالغ کمی هم بود پرداخت کردند و تنها ۹ باشگاه بدهکار باقی مانده است. میزان بدهکاری این باشگاه‌ها به شرح زیر است:

نفت مسجد سلیمان: ۸۰۰ میلیون تومان

پدیده مشهد: ۶۹۰ میلیون تومان

سپاهان: بیش از ۶۰۰ میلیون تومان. این باشگاه دو پرونده در کمیته تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال دارد که بیشترین مبلغ بدهی آن مربوط به پرونده عبدالله کرمی است که زردپوشان اصفهانی باید مبلغی حدود ۵۹۶ میلیون تومان به این بازیکن پرداخت کنند.

پرسپولیس: ۶۰۰ میلیون تومان

تراکتورسازی: ۵۰۰ میلیون تومان

استقلال تهران: ۴۰۰ میلیون تومان

گسترش فولاد: این باشگاه تنها برای پرونده محمد نصرتی محکوم شده و باید ۱۸۳ میلیون تومان به این بازیکن پرداخت کند و البته با توجه به انتقال امتیاز این تیم به ماشین‌سازی، باید منتظر ماند و دید وضعیت این باشگاه چطور می‌شود.

سپیدرود: ۴۰ میلیون تومان

استقلال خوزستان: ۷ میلیون تومان

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها