بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۱۲۱۸۹۸
تاریخ انتشار: ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۱۱
یک متخصص بیماری‌های چشم گفت: کسانی که بیش از سه مرتبه در سال گل مژه می‌زنند حتماً باید نمونه برداری کنند.
تدبیر24»منصور عظمتی جراح و متخصص بیماری‌های چشم با حضور در برنامه طبیب شبکه سه سیما، اظهار کرد: باید از مصرف غذا‌های پرچرب پرهیز کنیم، زیرا استفاده بیش از حد از این گروه غذایی احتمال به وجود آمدن گل مژه را تقویت می‌کند.

او بیان کرد: باید برای درمان گل مژه هر شب ۳ دقیقه از شامپو‌های مخصوص چشم استفاده کرد به طوری که ریشه‌های مژه را از بالا به پایین و از پایین به بالا ماساژ داد و سپس با آب ولرم شستشو داد. روزی چهار مرتبه باید برای درمان، بر روی پلک از کمپرس آب ولرم استفاده کرد و یا اینکه برخی از پزشکان دارو‌های آنتی بیوتیک را تجویز می‌کنند.

این متخصص بیماری‌های چشم گفت: اکثر گل مژه‌ها به تدریج بهبود پیدا می‌کنند و مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنند، در چند روز اول، استفاده از کمپرس گرم باعث تسکین درد می‌شود و ممکن است به سرباز کردن گل مژه و تخلیه ترشحات چرکی کمک کند.

۱۰ درصد گل مژه‌ها تبدیل به شالازیون می‌شوند

عظمتی با اشاره به اینکه در ۱۰ درصد موارد ممکن است گل مژه تبدیل به شالازیون شود، افزود: شالازیون به معنای سفت شدن گل مژه است، اگر بیش از یک ماه از شروع گل‌مژه گذشته باشد، در این صورت سفت می‌شود و باید با عمل جراحی آن را خارج کرد.

این جراح و متخصص بیماری‌های چشم با اشاره به اینکه اگر فردی بیش از سه مرتبه در سال گل مژه بزند حتماً باید از او نمونه‌برداری کرد، گفت: ممکن است یک بیماری در پلک به وجود آمده باشد که شبیه شالازیون است.

او افزود:گل مژه در حقیقت یک آبسه کوچک است که در اثر عفونت، التهاب ریشه مژه‌ها یا غدد ترشح کننده چربی پلک ایجاد می‌شود.

برچسب ها: تدبیر24 ، گل‌مژه
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها