بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۲۲۱۷۱
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۰۴
تداوم خارش در بدن ممکن است نشانه بیماری یا مشکلی در پوست باشد، اگر این خارش در ناحیه پشت و کمر باشد، مشکلی مضاعف خواهد بود.
تدبیر24»ماریا کوبلو عضو انجمن متخصصان پوست اسپانیا می‌گوید که خارش مداوم یا مکرر کمر دلایل زیادی از جمله خشکی پوست، آلرژی عمومی، آلرژی نسبت به حیوانات خانگی و پوشیدن لباس‌های نامناسب دارد.

او افزود: از دیگر دلایل خارش پشت، می‌توان به تحریک پوست در نتیجه استفاده از صابون یا مواد شیمیایی موجود در مواد شوینده یا بیماری پوستی مانند گال، پسوریازیس یا اگزما و نیز گزش حشرات، سوزش و زخم اشاره کرد.

آرکیا گاوین متخصص پوست در آکادمی بیماری‌های پوستی و ونرولوژی اسپانیا نیز توضیح می‌دهد که خارش کمر در برخی مواقع به دلیل آسیب به ستون فقرات ناشی ازعدم فعالیت بدنی، حرکت اشتباه یا نشستن نامناسب رخ می‌دهد.

او تاکید کرد: خارش ممکن است در نتیجه اختلالات سیستم عصبی مانند استرس، اضطراب، افسردگی و وسواس و همچنین عوارض جانبی برخی دارو‌ها و بیماری دیابت رخ دهد.

این متخصص پوست با اشاره به سایر دلایل خارش کمر یا هر ناحیه از بدن، کم خونی، کمبود آهن و مشکلات در غده تیروئید، کبد، کلیه‌ها و تومور‌ها را از جمله عوامل دیگر این عارضه توصیف کرد.

این متخصص پوست گفت: بیشتر موارد خارش کمر نیازی به مراجعه به پزشک ندارد، زیرا علت آن خشکی پوست، گزش حشرات یا بثورات است و طی چند روز کاهش می‌یابد اما اگر علی رغم مرطوب بودن و رعایت بهداشت شخصی، این وضعیت بیش از دو هفته ادامه یابد باید برای انجام معاینات لازم به پزشک مراجعه کرد.

او توصیه کرد: اگر خارش کمر همراه با تب، اختلال در خواب شبانه یا انجام فعالیت‌های روزمره، کاهش وزن، خستگی مفرط، قرمزی پوست و درد معده باشد، معاینه پزشکی لازم است.

ارکیا گاوین تأکید کرد: از طرق مختلفی مانند دوش آب گرم همراه با مالش ملایم صابون یا جو دوسر یا نشاسته ذرت روی پوست، می‌توان میزان خارش پشت را کاهش داد زیرا این کار باعث آرامش پوست و عدم تحریک آن می‌شود.

علاوه بر این می‌توان از روش گذاشتن ضماد سرد در محل خارش و کاهش نوشیدنی‌های کافئین دار برای از بین بردن استرس و اضطراب استفاده کرد و یا اینکه لباس‌های نخی گشاد بپوشید و عطر را به طور مستقیم روی پوست یا لباس زیر استعمال نکنید.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها