بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۱۲۲۱۷۵
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۰
شیک میوه از نوشیدنی‌های پرطرفداری است که در کنار فوایدی که دارد، مضرات آن نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
تدبیر24»آب میوه‌های سنتی از جمله نوشیدنی‌های خوشمزه، مقوی و گوارا هستند. آب میوه‌ها غالبا از مایع و بدون تفاله تشکیل شده‌اند در حالی که شیک میوه‌ها شامل تفاله و غلیظ بوده و به آن‌ها شیر یا ماست اضافه می‌شود تا قوام خامه‌ای‌تری به آن‌ها بدهد.

اسموتی‌ها هم شبیه شیک‌های میوه‌ای و متراکم هستند اما ماده منجمد در آن‌ها ماست یا بستنی است؛ همچنین ترکیبات بسیاری وجود دارد که می‌توان برای این نوع نوشیدنی‌ها از میوه‌هایی مانند توت فرنگی، گیلاس، آلو، توت وحشی (توت فرنگی، قره قاط، توت سیاه و توت)، انبه، کیوی و خربزه استفاده کرد.

این نوع نوشیدنی‌ها گرچه بسیار خوشمزه هستند،اما گفته می‌شود اگر با آب‌های اسیدی مانند پرتقال، میوه، شاه توت یا آب آناناس تهیه شوند، ممکن است برای بدن مضر باشند، زیرا وجود شیر در این نوشیدنی‌ها می‌تواند باعث اسهال، استفراغ، مشکلات گوارشی یا ناراحتی معده شود؛ در واقع به این طریق رشد طبیعی میکروارگانیسم‌هایی که لاکتوز را تجزیه می‌کنند، مختل شده و اسید لاکتیک تولید می‌شود، هنگامی که اسید لاکتیک افزایش می‌یابد، پروتئین‌های موجود در شیر معروف به کازئین، توانایی حفظ ترکیب خود را از دست داده و رسوب کرده و شیر را به کشک‌های کوچک تبدیل می‌کنند و به آن طعم ترشی می‌دهند که تخمیر می‌شود. این امر به آن ظاهری نامطبوع می‌بخشد.

با توجه به اثرات سوء این ترکیبات، لوئیزا فرناندا آریاس متخصص گوارش آمریکایی تایید کرد هنوز هیچ مدرک علمی برای حمایت از این عقیده وجود ندارد، همه چیز به سطح تحمل سیستم گوارشی شخص بستگی دارد. مصرف ماست و بستنی با میوه‌های اسیدی معمول است که به طور کلی مشکل ساز نیست.

یکی دیگر از فرآورده‌های شیری، شیر خامه‌ای است که به طور منظم مورد مصرف افراد بسیاری است، اما هیچگونه تاثیر منفی ایجاد نمی‌کند، پنیر نیز در این دسته می‌گنجد. این‌ها همه نمونه‌هایی از نحوه مصرف همزمان میوه‌ها یا آب میوه‌ها با شیر است.

با توجه به محتوای تغذیه‌ای آن‌ها، این متخصص تغذیه اظهار می‌کند شیک‌های میوه‌ای یا آب میوه‌هایی که با شیر و آب تهیه می‌شوند دارای پروتئین زیادی بوده و منبع خوبی از انرژی، ویتامین‌ها، مواد معدنی، فیبر، آب و شکر هستند. آن‌ها عناصر مغذی و ریز مغذی را به غذایی پرمصرف تبدیل می‌کنند. برای ورزشکاران نوشیدن یک شیک میوه قبل از تمرین مفید است، زیرا انرژی را تامین کرده و بدن را احیا می‌کند.

به دلیل محتوای زیاد آب یا شیر، آب میوه‌ها و شیک میوه‌ها به از بین بردن سموم بدن کمک و بدن را هیدراته می‌کنند و منبع خوبی از ویتامین‌ها به ویژه ویتامین C هستند. به شما احساس سیری داده و وزنتان را ثابت نگه می‌دارند همچنین به دلیل تعداد آنتی اکسیدان‌هایی که هنگام بلع مصرف می‌شوند، پوست شما را تغذیه می‌کنند. ۸۰ درصد میوه‌ها از آب تشکیل شده است، به همین دلیل آن‌ها بسیار با طراوت بوده و از اهمیت بالایی در رژیم‌های غذایی برخوردارند.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها