کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک گفت: داشتن تغذیه سالم یکی از ارکان اصلی سلامت است.
تدبیر24»نسرین یادگاری افزود: تغذیه سالم نقش اساسی و مهمی در داشتن بدن سالم و
پیشگیری از بسیاری بیماری های واگیر و غیرواگیر مثل دیابت، بیماری های قلبی
و عروقی، فشار خون و ... دارد.
وی بیان کرد: ۹ مارس روز جهانی رژیم درمانگر مصادف با ۱۹ اسفند، به عنوان
روز متخصصین تغذیه و رژیم درمانی در نظر گرفته شده و نامگذاری آن در تقویم
ملی نشان از اهمیت این موضوع دارد.
وی خاطرنشان کرد: اساسی ترین نقش در تربیت و پرورش انسان سالم به عنوان
محور توسعه پایدار به عهده کارشناسان است، لذا آموزش و آگاهی تاثیر بسزایی
دارد.
کارشناس مسئول تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک همچنین به
شیوه بیماری کرونا و تاثیر آن به همه حوزه های به خصوص تغذیه هم اشاره کرد و
گفت: این بحران باعث نشد که مسئله آموزش در این حیطه مختل شود و آموزش به
شکل مجازی و یا تلفنی توسط کارشناسان ادامه دارد.
وی گفت: ریز مغذی ها و گروه های مختلف غذایی نقش بسزایی در رشد و پرورش
ذهن کودکان دارند به همین دلیل در بحران کرونا، آموزش تغذیه سالم در شبکه
های شاد صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: کارشناسان تغذیه در سه حیطه فردی، خانواده و جامعه فعالیت
دارند، چرا که سلامت افراد در گرو تغذیه سالم است و به نوبه خود علاوه بر
تاثیر روی سیستم بهداشتی و درمانی، روی اقتصاد نیز تاثیرگذار است.
یادگاری در پایان افزود: رژیم درمانگر به این معنا نیست که فقط افراد
بیمار باید از رژیم غذایی خاص پیروی کنند، بلکه هر فرد باید یک برنامه
غذایی صحیحی داشته باشد تا به بهبود و حفظ سلامتی خود کمک کند، امیدواریم
با آگاهی و آموزش بیشتر و بهتر به داشتن جامعه ای سالم و پویا کمک کنیم.