بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۲۲۶۶۶
تاریخ انتشار: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۴
رئیس جمهوری پیشین آمریکا که در دوران ریاستش آغازگر تعامل با ارتش میانمار به منظور ارتقای تغییر دموکراتیک شد، گفت از "خشونت اندوه‌آوری" که ارتش میانمار بعد از کودتا علیه غیرنظامیان انجام میدهد، "وحشت‌زده" شده است.
تدبیر24»باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا در بیانیه‌ای بی‌سابقه گفت از تلاش دولت بایدن و کشورهای همفکر آن برای تحمیل هزینه‌های علیه ژنرال‌های میانماری حمایت می‌کند.

اوباما در این بیانیه که در توییتر منتشر کرد، گفت: تلاش غیرمشروع و وحشیانه این ارتش برای تحمیل خواسته‌اش پس از یک دهه آزادی‌های بیشتر قطعا هرگز مورد پذیرش مردم قرار نخواهد گرفت و نباید مورد پذیرش جهان هم قرار بگیرد.

او تاکید کرد: همسایگان میانمار باید این مساله را به رسمیت بشناسند که یک رژیم قاتل که از سوی اراده مردم رد شده است، تنها موجب ایجاد بی‌ثباتی بیشتر، بحران انسانی و خطر یک کشور شکست‌خورده می‌شود.

رئیس جمهوری پیشین آمریکا از میانماری‌هایی که به دنبال یک آینده دموکراتیک هستند، خواست تا "همچنان به ایجاد همبستگی بین گروه‌های قومی و مذهبی" ادامه دهند.

باراک اوباما تاکید کرد: دوران تاریکی است، اما من با وحدت، مقاومت و تعهد نسبت به ارزش‌های دموکراتیک که توسط بسیاری از مردم برمه نشان داده شده است تحت تأثیر قرار گرفته‌ام و همین امیدواری برای ساخت آینده میانمار از طریق رهبرانی که به خواست مردم احترام می‌گذارند، به وجود می‌آورد.

یک گروه نظارتی فعال از کشته شدن بیش از ۷۵۰ تن از زمان وقوع خشونت مرگبار ارتش میانمار علیه معترضانی که به کودتای اول فوریه اعتراض دارند، خبر داده است. این چرخشی ناگهانی از امیدهای یک دهه پیشی است که ارتش میانمار با گذار به سمت دموکراسی ایجاد کرد.

در آن زمان ژنرال‌های میانماری آنگ سان سوچی، رهبر دموکراسی‌طلب کشورشان را آزاد کرده و به او اجازه دادند برای پست سیاسی نامزد شود و به دنبال آن راه مناقصه‌های انرژی و مخابرات برای شرکت‌های خارجی باز شد. اوباما هم با لغو تحریم تجاری و دیگر تحریم‌ها وارد عمل شد، اقداماتی که از دید برخی از مقام‌های آمریکایی زودهنگام بود. بسیاری از این تحریم‌ها از زمان وقوع کودتا دوباره اعمال شده‌اند.

گروه حمایتی "انجمن زندانیان سیاسی" از زندانی شدن ۳۴۳۱ تن به جرم مخالفت با کودتا خبر داده است که این شامل آنگ سان سوچی هم که با اتهامات مختلفی روبروست و ممکن است برای او ۱۴ سال حبس به دنبال داشته باشد، می‌شود.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها