بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۱۲۳۰۰۱
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ - ۰۹:۱۳
هایکو ماس، وزیر خارجه آلمان خواستار لغو حق وتوی اعضای اتحادیه اروپا در تصمیم‌گیری‌های این اتحادیه شد.
تدبیر24»وزیر خارجه آلمان اتخاذ چنین تصمیمی را برای جلوگیری از «به اسارت گرفته شدن» اتحادیه اروپا در تصمیم‌گیری‌های خود ضروری دانست.

وی در نشستی خبری در برلین گفت: «دیگر نمی توانیم اجازه دهیم اسیر کسانی شویم که با وتوی خود سیاست خارجی اروپا را فلج کرده‌اند. آنهایی که چنین کاری انجام می‌دهند انسجام اتحادیه اروپا را در دراز مدت یا کوتاه مدت به بازی گرفته‌اند.»

هایکو ماس افزود: «در نتیجه علنا این را می‌گویم که حق وتو باید برداشته شود حتی اگر به معنای در اقلیت قرار گرفتن ما باشد.»

بنا به مقررات کنونی اتحادیه اروپا برخی از تصمیم های مهم از جمله در زمینه سیاست های مالیاتی یا سیاست خارجی باید با موافقت همه اعضاء اتخاذ شود. امری که در عمل به یکی از ۲۷ کشور عضو امکان می دهد که مانع از تصمیم گیری در زمینه‌ای خاص یا به تاخیر افتادن آن بشود.

مجارستان طی ماههای اخیر به دفعات از حق وتوی خود استفاده کرده تا مانع از تصویب بیانیه‌هایی شود که در آنها از چین انتقاد شده است. دولت ویکتور اوربان، نخست وزیر مجارستان همچنین در جریان جنگ ۱۱ روزه اسرائیل و فلسطین از تصویب بیانیه اتحادیه اروپا در حمایت از برقراری فوری آتش بس بین دو طرف جلوگیری کرد.

این در حالی است که مقامات اتحادیه اروپا بارها از زیر سوال رفتن ارزش‌های دموکراتیک و حکومت قانون در مجارستان و لهستان انتقاد کرده‌اند.

وزیر خارجه آلمان در سخنان روز دوشنبه خود خواستار تصمیم گیری در میان ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا براساس رای اکثریت اعضاء شد. منتقدان موج های گسترش اتحادیه اروپا طی دهه‌های اخیر بر این باور هستند که افزایش تعداد اعضاء از جمله عواملی است که تصمیم گیری براساس اتفاق آراء در این اتحادیه را دشوار کرده است.

برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها