بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۱۲۳۲۲۴
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۰۹:۰۴


تدبیر24»یکی از محصولاتی که هم اکنون طرفداران بسیار زیادی یافته است رب انار ترش شرکتی خالص می باشد.

هم اکنون تولید کنندگان زیادی در زمینه تولید این محصول مشغول به فعالیت می باشند و در تلاش هستند که محصولی با کیفیت و تخفیف استثنایی را برای خرید به بازار عرضه کنند که برای آشنایی با آنها می توانید با مجموعه آراد برندینگ ارتباط برقرار کنید.

رب انار شرکتی همان گونه که از نام آن مشخص است در واحدهای تولیدکننده این محصول به دست می آید.

تولیدکنندگان ابتدا می بایست انارها را از کشاورزان و باغداران خریداری نموده و پس از طی مراحل لازم رب انار را تهیه و تولید نمایند.

به میزانی که طعم انار ترش در باشد محصول نهایی نیز ترش تر خواهد شد، در حال حاضر نشان های گوناگونی از این محصول در بازار وجود دارد و شما می توانید متناسب با سلیقه و ذائقه خود نسبت به انتخاب و خرید آن اقدام کنید.

 

از آن جایی که برخی از افراد نسبت به محصولات شرکتی از جمله رب انار علاقمند نبوده و در تهیه و تولید آن نسبت به رعایت مسائل بهداشتی شک و شبهه ای دارند می توانند خودشان نسبت به تهیه رب انار خانگی اقدام کنند.

برای تهیه رب انار خانگی ابتدا می بایست به میزان مورد نیاز انار خریداری نمایید، سپس انار ها را کاملاً شسته و دانه آنها را جدا کنید.

در مرحله بعد می توانید با روش های سنتی گذشته یا با استفاده از دستگاه های آبمیوه گیری آب دانه های انار را بگیرید.

آب انار را درون قابلمه ای بزرگ ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۳ الی ۴ ساعت کاملاً غلیظ شود. اگر دوست دارید طعم رب انار شما ملس شود بهتر است چند قاشق غذاخوری به آن شکر اضافه کنید.

رب انار ساوه

بیشترین طعمی که استفاده می شود رب انار ملس می باشد همانطور که می دانید ساوه مرکز تولید انار در ایران میباشد و به دنبال آن رب انار ساوه نیز در سراسر کشور شناخته شده می باشد و در سایت نارملا دو نوع رب انار سنتی قجری و رسمی تولید می شود یا همان رب انار مایع و جامد.

طرز تهیه رب انار مایع و رسمی شبیه تهیه رب انار قجری می باشد با این تفاوت که در تهیه رب انار رسمی از آب انار پحته خالص استفاده می شود ولی در رب انار قجری از گوشت انار نیز در تهیه رب انار استفاده می شود و این  انار را شستشو میدهند و بعد از آبگیری انار، آب انار خالص را در دیگ های بزرگ میریزن و بعد از حرارت دادن وقتی به غلظت کافی رسید و خنک شد آنرا در بسته بندی های مختلف قرار میدهند.

 

در شرکت های تولیدی  رب انار ساوه در بسته بندی های ۵ کیلویی و ۲۰ کیلویی قابل عرضه می باشد قیمت عمده این محصول بسیار مناسب و برای خریداران عمده این محصول می باشد برای خرید انواع رب انار صنعتی و طبیعی با ما در ارتباط باشید.

در بعضی از مناطق کشورمان به رب انار جامد، رب انار قجری می‌گویند رب انار قجری از نظر خواص و فواید همانند رب انار رسمی است ولی طرز تهیه آن مقداری با رب انار رسمی متفاوت می باشد و در تهیه رب انار قجری ابتدا بعد از اینکه انار ها شستشو داده شد، دانه های انار را جدا میکنند و درون دیگه بزرگی قرار می دهند با مقدار کمی آب حرارت می دهند بعد از اینکه دانه های انار به خوبی حرارت دیده اند و تغییر رنگ پیدا کردند و نرم شدند آن ها را درون صافی می ریزند تا آب و گوشت انار از دانه انار جدا شود حال آب و گوشت انار را روی حرارت قرار داده و در ساعت های طولانی حرارت می بیند تا غلیظ شود

.

رب انار ترش شرکتی

رب انار شرکتی با بهره گیری از انواع دستگاه های پیشرفته تولید می گردد اما رب انار سنتی را افراد گوناگون با روش های سنتی تهیه می کنند.

در هر دو روش از انار های باکیفیت استفاده می‌گردد، اما در روش شرکتی تمام مراحل تهیه این محصول با استفاده از ماشین آلات مخصوص انجام می گردد، اما در روش سنتی این چنین نیست.

در روش شرکتی مدت زمان تهیه رب انار بسیار کوتاه است اما رب انار تهیه شده به روش سنتی بسیار خوشمزه بوده و به مدت زمان بیشتری نیاز دارد.

 

در تمام شهرهای کشور عزیزمان ایران رب انار ترش شرکتی و سنتی وجود دارد و شما می توانید متناسب با نیاز خود آن را خریداری کنید، رب انار دارای خواص بسیار زیادی برای بدن انسان می باشد که برخی از این فواید عبارت است از:

1.    بهبود سلامت پوست: این محصول سرشار از انواع ویتامین و آنتی اکسیدان می باشد بنابراین مصرف آن موجب زیبایی پوست و جلوگیری از پیری زودرس آن خواهد شد.

2.    بهبود سلامت مو: مواد معدنی موجود در رب انار می تواند پیاز مو را تقویت نموده و سبب درخشندگی و استحکام آن ها گردد.

3.    بهبود هضم غذا: مصرف رب انار به هضم غذا کمک نموده و از مشکلات گوارشی مانند نفخ، یبوست و غیره جلوگیری می کند.

4.    ضد سرطان: آنتی اکسیدان های موجود در رب انار سبب از بین بردن رادیکال‌های آزاد شده و از بروز سرطان در شخص جلوگیری می کند.

5.    تقویت سیستم ایمنی بدن: از آن جایی که رب انار سرشار از ویتامین C می باشد، سیستم ایمنی بدن را تقویت نموده و از ابتلا به بیماری‌های عفونی پیشگیری می نماید.

6.    کاهش کلسترول خون: رب انار با کاهش سطح کلسترول بد خون فرد را از حمله ها و سکته های قلبی در امان نگه می دارد.

7.    جلوگیری از آلزایمر: مواد موجود در رب انار سلامت مغز را تقویت نموده و از ابتلای شخص و آلزایمر پیشگیری خواهد کرد.

8.    ضد التهاب: این محصول مغذی از بروز التهابات گوناگون در بدن جلوگیری می نماید.

9.    جلوگیری از بیماری های قلبی: مصرف رب انار به سلامت قلب را بهبود بخشیده و با کاهش کلسترول و فشارخون از بیماری های قلبی پیشگیری می نماید.

10.    کاهش فشار خون: افرادی که مبتلا به فشار خون هستند می توانند با مصرف روزانه این خوراکی فشار خون خود را نرمال کنند.

11.    کاهش قند خون: افراد دیابتی با مصرف رب انار می توانند سطح گلوکز و قند خون خود را کاهش دهند‌.

12.    کاهش وزن: رب انار سبب افزایش سوخت و ساز بدن شده و مصرف آن به صورت ناشتا سبب لاغری خواهد شد.

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها