بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۲۴۰۳۱
تاریخ انتشار: ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸
مینی سریال "برنگ سیستان "اثری متفاوت در قالب مستند داستانی به نویسندگی و کارگردانی بابک جمال و تهیه کنندگی مشترک حجت الاسلام مصطفی کردیان و بابک جمال است که در ۵قسمت برای یکی از شبکه های سیما تولید شده که به زندگی بومیان حقیقی منطقه نیمروز و هیرمند ایران و افغانستان در منطقه بی نظیر سیستان و زابل می پردازد.
بابک جمال نویسنده و کارگردان فیلم سینمایی شصت دقیقه در زمستان گفت:در سال۱۴۰۰ به پیشنهاد سید امیر ملکی شروع به نوشتن فیلمنامه این مینی سریال کردم که بعد از پایان نگارش و تایید گروه مشاور پروژه به اتفاق عوامل تولیدم در سه گروه مجزا با سه کارگردان دوم و سوم این پروژه را کلید زدیم و در دو ماه تصویربرداری سخت "برنگ سیستان "تولید گردید.
کارگردان فیلم "تهران ساعت دو"در ادامه افزود: ما این پروژه را در سه گروه تصویربرداری و کارگردانی کردیم که کار بسیار سختی بود. سرپرستي سه گروه ساخت با بنده بوده و کارگردان گروه دوم پروژه خانوم مهسا خوش خلق از مازندران و کارگردان سوم پروژه نریمان قاسمی بودند که زیر نظر من انجام شد. نویسنده و کارگردان فیلم مستند "این آب و خاک"در ادامه گفت: طراحی بی نظیر جلوه‌های ویژه بصری این اثر توسط محمد حسین ارباب انجام شده که حدود یکماه زمان برد که نتیجه خوبی داشت تدوین و صداگذاری و اصلاح رنگ این مجموعه در استودیو لبیستروپاپ انجام شد. این مدرس مستندسازی و نویسندگی اینگونه گفت:این مجموعه ۶قسمتی مستند داستانی روایت مردمی ست که برای رفع بی آبی دست به هر کاری می‌زنند.تمام داستان از نگاه شخصیتی ست که بعنوان راوی در دل داستان به مرور خاطرات سفر خود می پردازد که بیننده او را در داستان بعنوان چشم سوم می‌بیند و لحظه به لحظه بدنبال او برای کشف حقایق داستان حرکت می‌کند. بابک جمال ،عکاس هنری نمایشگاه عکس رهایی بیان کرد: گروه سازنده با ریسک فراوان در اواخر دوره کرونا این پروژه را تولید نموده و بامشکلاتی خاص مواجه بوده است.اینکه سه گروه کارگردانی همزمان در شهری مرزی در شرق ایران در شرایطی سخت با استرس زیاد این اثرات تولید کرده بسیار ستودنی ست.فرم ساخت هر قسمت با قسمت بعدی آن بسیار متفاوت است.در این اثر از نماهای هوایی زیبایی استفاده شده که از شاخصه های این پروژه محسوب می شود. عوامل ساخت این پروژه عبارتند از: نویسنده و کارگردان: بابک جمال، تهیه کنندگان:حجت الاسلام مصطفی کردیان، بابک جمال مدیر تدارکات:امیر حسین رضایی مدیر تولید:محمد رضا بهرامی مدیر تصویربرداری:بابک جمال تصویربردار گروه دوم:حسین حقیقی تصویربردار گروه سوم:مهسا خوش خلق جلوه‌های ویژه بصری و هلشات:محمد حسین ارباب و گروه تصویری وصف یار تدوین و اصلاح رنگ و صداگذاری:محمد حسین ارباب و بابک جمال طراحی پوستر:گروه گرافیکی وصف یار پشتیبانی تجهیزات: استودیو لبیستروپاپ سید مهدی طباطبایی
موسیقی متن:کارن همایونفر
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها