بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۱۵۳۵۷
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۴
نیروی هوایی اندونزی بدنبال تعرض یک ناو استرالیایی به آب های این کشور در هفته گذشته ، آماده مقابله با حرکات نظامی کانبرا شد.
تدبیر24: چهار رادار دفاع هوایی اندونزی در مرزهای جنوبی این کشور ، نظارت کامل بر مرزهای مشترک با استرالیا را که پیش از این مورد تعرض نیروی دریایی استرالیا قرار گرفته بود، بر عهده گرفتند.

یک ناو استرالیایی هفته گذشته با تعرض به آبهای اندونزی، قایق پناهجویان را از عزیمت به سوی استرالیا منع کرد و آن را به مجبور به بازگشت به اندونزی کرد.

به نوشته روزنامه ˈجاکارتا پستˈ، سخنگوی نیروی هوایی اندونزی روزپنجشنبه گفت: این نیروی نظامی اندونزی بر چهار رادار که در مناطق تیمیکا، مرائوک، سائوملاکی و بورائن که روبروی استرالیا قرار دارند متمرکز شده است.

ˈهادی تجاجانتوˈ افزود: هر نوع تعرض مرزی از سوی استرالیا از مرکز استان ˈسولاواسی جنوبˈ قابل دسترس است. پایگاه هوایی اندونزی در این استان به 16 فروند هواپیمای جنگی سوخو ساخت روسیه مجهز است.

این جنگنده ها تا سه هزار کیلومتر می توانند پرواز کنند که فاصله هزار کیلومتری تا مرزهای استرالیا در حدود یک ساعت قابل دسترسی است.

این مقام اندونزیایی همچنین تصریح کرد که پس از اقدام هفته گذشته استرالیا، تجاوز دیگری به مرزهای اندونزی انجام نشده است.

سیاست های دولت استرالیا در قبال پناهجویان غیرقانونی باعث چالش های بین کانبرا و جاکارتا شده است.

استرالیا بر اساس سیاست های خود پناهجویانی را که از اندونزی عازم این کشور می شوند به اندونزی باز می گرداند. اندونزی با این سیاست استرالیا مخالف است و اقدام کانبرا در بازگرداندن مهاجران به اندونزی را ضمن تجاوز به حاکمیت ملی این کشور در تضاد با قوانین بین المللی مربوط به پناهندگان عنوان می کند.

از سوی دیگر تونی ابوت نخست وزیر استرالیا بدنبال واکنش جاکارتا نسبت به عملیات نیروی دریایی این کشور در آب های اندونزی برای مقابله با قایق های حامل پناهجویان، گفت که توقف این قایق ها با حاکمیت استرالیا ارتباط دارد و جاکارتا باید این موضوع را درک کند.

ورود غیرمجاز کشتی های گشتی نیروی دریایی استرالیا به آب های اندونزی موجب تیرگی بیشتر روابط دوکشور شده است که پیش ازاین نیز به دلیل جاسوسی استرالیا از اندونزی با تنش هایی توام بوده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها