بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۲۰۵۱۱
تاریخ انتشار: ۲۲ اسفند ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۰
سفیر کبیر ژاپن در پایان سفر دو روزه خود به کرمانشاه و پس از بازدید پروژه‌های صنعتی و جاذبه‌های گردشگری استان با استاندار کرمانشاه دیدار و گفتگو کرد.
تدبیر24: در جریان سفر دو روزه سفیر کبیر ژاپن به کرمانشاه، کوجی هاندا به همراه هیئت همراه از پروژه‌های صنعتی و نقاط گردشگری استان کرمانشاه دیدن کرد.

سفیر ژاپن صبح امروز نیز در جمع فعالان اقتصادی کرمانشاه حاضر شد و فرصت های سرمایه گذاری در استان و ابعاد مختلف آن را مورد بررسی قرار داد. ساعتی قبل نیز وی با حضور در دفتر کار استاندار کرمانشاه با رضایی بابادی دیدار و در خصوص آینده روابط دوجانبه کرمانشاه و ژاپن بحث و تبادل نظر کرد.

بر اساس این گزارش استاندار کرمانشاه در این دیدار اظهار داشت: کرمانشاه بیش از 2 هزار اثر گردشگری دارد که 50 مورد از آنها مناطق نمونه گردشگری هستند و قابلیت سرمایه گذاری دارند. یکی از این آثار که بیشتون باشد به ثبت جهانی رسیده و طاق بستان هم در آستانه ثبت جهانی است.

وی ادامه داد: کرمانشاه یک استان توانمند در حوزه کشاورزی است. یک میلیون هکتار زمین قابل کشت در استان کرمانشاه وجود دارد که همین مسئله کرمانشاه را به یک استان مهم و استراتژیک در بخش کشاورزی تبدیل کرده است.

رضایی با اشاره به اینکه کرمانشاه وضعیت مناسبی در بخش صنعت و پتروشیمی دارد اظهار داشت: در حال افزایش تعداد واحدهای پتروشیمی و صنعتی در کرمانشاه هستیم که یکی از مهمترین آنها پالایشگاه آناهیتا با ظرفیت 150 هزار بشکه است که مطالعات کار انجام شده است.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: در بخش خودرو سازی استان کرمانشاه آماده استقبال از سرمایه گذاران ژاپنی است.

وی همچنین از اعلام آمادگی کرمانشاه برای خواهر خواندگی با یکی از شهرهای ژاپن خبر داد و گفت: یکی از اولویت‌های کاری من در کرمانشاه توسعه اقتصادی است و در همین راستا از سرمایه گذاران ژاپنی دعوت می کنم که با توجه به امنیت بالای استان کرمانشاه در این استان سرمایه‌گذاری کنند.

وی با اشاره به مرز طوالانی کرمانشاه با کشور عراق گفت: کرمانشاه با دارا بودن امنیت بالا و مرز مشترک قابل توجه به عراق خاطرنشان کرد: سرمایه گذاران خارجی که قصد حضور در بازارهای عراق به همراه داشتن امنیت بالا را دارند می توانند کرمانشاه را به عنوان نقطه سرمایه گذاری خود انتخاب کنند.

رضایی ادامه داد: به دنبال افزایش ظرفیت‌ها در بخش توریست درمانی هم هستیم.

کرمانشاه بستر مناسبی برای سرمایه گذاری ژاپن است

کوجی هاندا نیز در این دیدار گفت: صبح از مجتمع پتروشیمی کرمانشاه بازدید کردم و از اینکه دیدم فعال است بسیار خوشحال هستم.

وی ادامه داد ایران و ژاپن از دیرباز روابط حسنه‌ای با هم داشتند که در چندسال اخیر به دلیل اعمال تحریم‌های بین‌المللی علیه ایران این روابط تا حدودی کاهش پیدا کرد اما در شرایط جدید مقداری از محدودیت‌ها گذشته کم شده که امیدوارم شرایطی فراهم شود که در آینده نزدیک این محدودیت‌ها برداشته شود.

سفیرکبیر ژاپن در ایران به توانمندی‌های کرمانشاه در حوزه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: من این توانمندی‌ها را به فعالین اقتصادی ژاپن انتقال می‌دهم که برای سرمایه گذاری در این استان برنامه‌ریزی کنند.

وی ادامه داد: کرمانشاه از آثار تاریخی زیادی برخوردار است و همین تنوع تاریخی می تواند باعث جذب هرچه بیشتر گردشگر به منظور توسعه هرچه بیشتر اقتصادی استان شود.

منبع: فرارو
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها