بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۲۵۱۹۰
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۷
طوفان تهران چند کشته برجای گذاشت و خانواده‌هایی را داغدار کرد؛ یکی پدر بود، یکی پسر و دیگری داماد؛ مردانی که هر کدام نقش‌های زیادی در زندگی اعضای خانواده‌شان ایفا می‌کردند، اما طوفان به یکباره جان آنها را گرفت و رخت سیاه برتن خانواده‌هایشان کرد.
تدبیر24: ظهور و بروز طوفان غافلگیرکننده را آنگونه که احمد صادقی، رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران عنوان کرده است حتی سازمان هواشناسی نیز پیش بینی نکرده بود؛ طوفانی که علاوه بر مرگ پنج تن، خسارات زیادی را به اموال شهر و مردم تحمیل کرد. در شرایطی که می‌شد با رعایت نکات ساده و پیشگیرانه از بروز آن جلوگیری کرد.

مسئول هرس درختان چه کسی است؟

سازمان آتش نشانی شهر تهران اعلام کرده است که بیشتر حجم ماموریت‌های آن روزش پیرامون شکسته شدن درختان بوده است؛ شاخه هایی که سرهنگ تیمور حسینی رئیس پلیس راهور تهران آن را مسبب ترافیک سنگین برخی از معابر تهران دانست.

درختانی که به دلیل شاخه‌های بلند و هرس نشده تاب تحمل در برابر باد سهمگین را نداشته و در برابر باد کمر خم کردند و یا معابر را مسدود کرده و یا به خودروهای مردم خسارت وارد کردند، اما عمق فاجعه و آن چیزی که می‌توان نام کم کاری بر آن نهاد، آن جایی است که برابر اعلام اورژانس تهران، شکسته شدن شاخه یکی از این درختان موجب مرگ یک شهروند شد.

مسئول اقدامات پیشگیرانه شهر تهران کیست؟

به دنبال وقوع طوفان در سطح شهر تهران، عدم اجرای اقدامات پیشگیرانه از سوی سازمانها و نهادهای مسئول در شناسایی و حذف مخاطرات موجود در سطح کلان شهر تهران از قبیل درختان پر شاخ و برگ هرس نشده، کابل‌های برق و تلفن مهار نشده، تیرهای برق و روشنایی ایمن نشده، بافت‌های فرسوده، فضاهای مملو از نخاله‌های ساختمانی تعیین تکلیف نشده و صدها عارضه مخاطره آمیز دیگر خسارات مالی بسیاری را به شهروندان تهرانی تحمیل کرد که متأسفانه در سایه جان باختگان و آسیب دیدگان این حادثه، محو و فراموش شده و چه بسا مردم کم توقع، خداوند را نیز شاکر شدند که حداقل از این معرکه جان سالم به در برده‌اند و فقط خسارات مالی دیده‌اند.

حال آنکه سازمان‌های عریض و طویلی با همین اهداف و شعارهای جذاب تشکیل شده‌اند و از مالیات همین مردم هزینه می‌کنند تا حادثه‌ای به وجود نیاید و تلخی آن زمانی بیشتر می‌شود که سازمان‌های مسئول با مقصر قلمداد کردن دیگری، سعی بر فرافکنی و فرار از زیر بار مسئولیت و پاسخگویی دارند.

چرا طوفان پیش بینی نشده بود؟

طوفان بی‌سابقه نه تنها مردم بلکه مسئولان ذیربط را هم غافلگیر کرد و در حالی تهران را با خود برد که سازمان هواشناسی کشور آن را به صورت شفاف پیش‌بینی نکرده بود. چرایی عدم پیش‌بینی طوفان پرسشی است که بی‌پاسخ مانده است.

حالا با توجه به اتفاقات رخ داده شاید بار دیگر شاهد طوفانی دیگر در تهران باشیم و با این تفاسیر باید تنها از مردم بخواهیم مراقب خود باشند!
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۲
منصور
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۸:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۴
0
1
چه عجب که مقاله نزنید مقصر طوفان تهران دولت قبل است. روی این مساله فکر کنید شاید بشه این دو تا را یه ربطی به هم بدید.
روح اله
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۲:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۳/۱۴
0
1
خجالت نکشید ! بگید کار احمدی نژاده!!
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها