بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۲۹۴۴۹
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۳ - ۱۹:۰۰
نایب رییس اول کمیسیون اقتصادی مجلس از موافقت این کمیسیون با الحاق دو سوم جزیره هرمز به منطقه آزاد قشم خبر داد.
تدبیر24: «ایرج ندیمی» درباره جزئیات جلسه امروز(یکشنبه) این کمیسیون اظهار داشت: در این جلسه لایحه الحاق جزیره هرمز به محدوده منطقه آزاد قشم با حضور کارشناسان و مسوولانی از ستاد کل نیروهای مسلح، نیروی دریایی و دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان این که بخشی از جزیره هرمز در اختیار نیروهای مسلح است اظهار داشت: پس از بحث و بررسی کمیسیون اقتصادی به الحاق جزیره هرمز به منطقه آزاد قشم، آن هم بر اساس نقشه های مصوب ستاد کل نیروهای مسلح موافقت کرد.

ندیمی افزود: با توجه به نقشه های مورد نظر ستاد کل نیروهای مسلح، تمامی جزیره هرمز به منطقه آزاد قشم ملحق نمی شود بلکه حدود دو سوم این جزیره جزو مناطق آزاد خواهد بود.

نماینده مردم لاهیجان در مجلس یادآور شد: با توجه به موقعیت راهبردی جزایر قشم و هرمز در تنگه هرمز، استدلال ستاد کل نیروهای مسلح مورد تایید این کمیسیون است و دولت نیز این استدلال را پذیرفته است.

نایب رییس کمیسیون اقتصادی مجلس همچنین از انتخاب 14 عضو این کمیسیون برای معرفی به صحن مجلس با هدف عضویت نیمی از این تعداد در برخی مجامع و شوراها خبر داد و گفت: از بین این افراد و از طریق رای گیری در جلسه علنی مجلس هفت نماینده برای عضویت در هفت شورا انتخاب می شوند.

به گفته وی، اعضای منتخب در کمیسیون اقتصادی پس از رای گیری در مجلس، در هیات امنای صندوق توسعه ملی، هیات نظارت بر اندوخته اسکناس، شورای پول و اعتبار، کارگروه ایجاد تسهیل و تسریع و صدور مجوز از دستگاه های اجرایی، هیات واگذاری فعالیت ها و بنگاه های دولی به بخش غیردولتی، شورای عالی آمار و نیز شورای عالی اجرای سیاست های کل اصل 44 قانون اساسی عضویت می یابند.

ندیمی درباره بررسی لایحه اجازه مشارکت دولت جمهوری اسلامی ایران در برنامه صندوق بین المللی پول برای کاهش فقر و ارتقای رشد (PRGT) نیز گفت: به دلیل حضور نیافتن کارشناسان و نمایندگانی از بانک مرکزی در جلسه امروز کمیسیون اقتصادی، بررسی این لایحه به جلسات آتی مجلس موکول شد.

وی یادآور شد: این لایحه به دولت اجازه می دهد 16میلیون دلار برای کمک به کاهش فقر در جهان کمک کند و از این رو لازم است نمایندگانی از بانک مرکزی درباره اهداف و برنامه های صندوق بین المللی پول در این زمینه به نمایندگان مجلس گزارش ارایه کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها