بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۲۹۸۱۳
تاریخ انتشار: ۰۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۱۶:۳۱
اصلاح‌طلبی به معنای مصطلح امروزی آن از دوم خرداد هفتاد وشش آغاز شد. فعالین اصلی و مدیران پیشبرنده جریان اصلاحات که از آن زمان در صحنه بودند نیز به نسل اول اصلاح‌طلبان معروفند.
تدبیر24: بعد از وقایع سال 88، نسل اول اصلاح‌طلبان به جبر سیاست کشور و افت انگیزه‌شان تا حد زیادی به حاشیه کشانده شدند و نقش‌شان در صحنه علنی سیاست کشور کمرنگ شد. به نحوی که در انتخابات مجلس هم جز برخی از جوانان اصلاح‌طلب، کسی حاضر نشد که حتی از فضای انتخاباتی پیش آمده استفاده کند.

انتخابات ریاست جمهوری هم نتوانست در ابتدا عرصه‌ای باشد که نسل اول اصلاح‌طلبان را با جدیت کافی به صحنه آورد، اما جوانان اصلاح‌طلب که در سال 88 هم هزینه‌های بسیاری را پرداخت کرده بودند، پیشتاز امر شدند و جلوتر از بزرگترهای خود اقدام به سازماندهی تشکیلاتی برای انتخابات کردند و در نهایت هم پس از آنکه حمایت‌های شاخصینی چون خاتمی و هاشمی به میدان آمد، نتیجه مطلوبی را در انتخابات رقم زد.

عرف سیاسی کشورمان بر این است که گروه‌های مختلف سیاسی، در افطاری ماه رمضان خود از طیف‌های همفکرشان نیز دعوت می‌کنند و با هم بر سر یک سفره می‌نشینند که معمولا حضور یا عدم حضور افراد در این برنامه‌ها نیز حاوی پیام‌هایی هستند.

اخیرا مراسم افطاری باشگاه جوانان اصلاح‌طلب نیز در تهران برگزار شد و فعالین سیاسی از گروه‌های مختلف جریان اصلاحات در آن حضور داشتند. جهانبخش خانجانی(عضو کارگزاران)، جواد اطاعت(عضو بنیاد باران)، علی شکوری راد(عضو مشارکت)، صادق خرازی(سفیر اسبق ایران در فرانسه و سازمان ملل)، محمدرضا تابش(نماینده مجلس)، غلامعلی رجایی(مشاور آیت‌الله هاشمی رفسنجانی)، فائزه هاشمی(عضو کارگزاران)، سهیلا جلودارزاده( نماینده سه دوره مجلس و مشاور وزیر صنعت)، عموزاده خلیلی(عضو شورای مشاورین خاتمی)، مجید فراهانی(دبیر تشکیلات اسبق دفتر تحکیم وحدت)، سعید الله بداشتی(دستیار جوان دولت در مناطق آزاد)، شهاب طباطبایی(رئیس اسبق جوانان مشارکت)، علی صابری(عضو شورای شهر)، داریوش قنبری(نماینده پیشین مجلس) و ... نیز در این مراسم در کنار فعالین جوان اصلاح‌طلب از سازمان دانشجویی حزب کار، ستاد انتخاباتی دکتر عارف، شاخه جوانان بنیاد امید ایرانیان، جوانان اعتماد ملی، اعضای ستاد ملی جوانان اصلاح‌طلب در انتخابات 92، جوانان کارگزاران، مسئولین ستاد جوانان روحانی، جوانان اراده ملت، جوانان مجمع نیروهای خط امام، انجمن‌های اسلامی دانشگاه‌های آزاد و سراسری، فعالین رسانه‌ای اصلاح‌طلب و دیگر فعالین جوان اصلاح‌طلب حضور داشتند.



شاید این مراسم افطاری از این جهت از دیگر برنامه‌های مشابه در ماه رمضان امسال متفاوت بود که جوانان اصلاح‌طلب از گروه‌های مختلف نشان دادند که در حد مطلوبی همبستگی و هماهنگی دارند. برخی معتقدند این جوانان همانطور که بر سر یک سفره، در کنار هم به افطار روزه خود می‌نشینند در آینده هم می‌توانند همدلانه با یکدیگر به نحو احسن در سیاست کشور نقش‌آفرین باشند و تدریجا به شایستگی به سطح اول فعالیت سیاسی کشور وارد شوند.

سابقه، ایده‌ها و انگیزه جوانان اصلاح‌طلب نشان داده که در آینده هم خواهند توانست که ضمن استفاده از تجربه نسل قبل، کار تشکیلاتی را به نحو احسن انجام دهند و به تمام فعالین سیاسی دیگر کشور ثابت کنند که کار تشکیلاتی، نه فقط برگزاری نشست‌ها و همایش‌هاست، بلکه یک امر پیوسته و توام با تولید فکر و کادرسازی تشکیلاتی وسیع در سراسر کشور است. امید است که این تحرکات جدید و جدید در نسل دوم اصلاح‌طلبان سبب برکات بیشتری برای ایران اسلامی باشد.


مهدی جعفری سردبیر سلام نو
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها