بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۳۳۱۰۸
تاریخ انتشار: ۰۵ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۲:۲۰
مدیر عامل یک شرکت کارگزاری به عوامل رکود بورس اشاره کرد و گفت:اولین راهکار برای بهبود اوضاع این است که باید بانک مرکزی بانکها را به پرداخت سود 23 درصد مکلف کند تا پول به سمت بازار پول جذب شود.
تدبیر24: مدیر عامل کارگزاری بانک خاورمیانه عوامل رکود بورس را مورد توجه قرار داد و گفت:در حال حاضر بورس تهران در حالت انتظار قرار داشته و در انتظار آینده مذاکرات هسته‌ای و سیاست اقتصادی دولت است، بنابراین تا زمانی که بورس در حالت انتظار قرار دارد نقدینگی جدید وارد این بازار نمی شود علاوه بر اینکه دولت قصد دارد تورم را کنترل کند و نمی خواهد که قیمت ها از این میزان بالاتر رود.

این فعال بازار سرمایه اضافه کرد:از سوی دیگر مشکل نقدینگی در صنایع وجود دارد و اگر مشکلات صنعت و تولید برطرف شده و صنایع بتوانند سودآور شوند، بازار سرمایه نیز به طبع آن رونق می گیرد.

به گفته ی این فعال بازار سرمایه، اولین راه حلی که می تواند مشکل فعلی بازار سرمایه را برطرف کند این است که بانک مرکزی بانکها را به پرداخت سود 23 درصدی مکلف کند زیرا پرداخت سودهای بیشتر از این میزان توسط برخی بانکها موجب می شود تا سرمایه از بازار بورس خارج شده و به سمت بازار پول جذب شود.

وی تصریح کرد:بنابراین برای جذب سرمایه از بازار پول به سمت بورس باید جلوی پرداخت سودهای بالای 23 درصد گرفته شده و بانک مرکزی بانکها را مکلف کند تا سودهای کمتری پرداخت کنند.

قنبرعباسی به بسته خروج از رکود اشاره کرد و گفت:در این بسته پیشنهادهای مناسبی برای بهبود اوضاع بازار سرمایه ارائه شده است اما نحوه ی عملیاتی شدن آن مهم است بنابراین باید منتظر ماند و دید که راهکارهای ارائه شده در این بسته تا چه حد عملیاتی می شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها