بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۳۳۶۷۰
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۴:۱۶
منابع خبری گزارش دادند: از فعالیت کوه آتشفشانی بارداربونگا در ایسلند به رغم پرتاب گدازه های بسیار در دو هفته گذشته در ارتفاع دو هزار متری کاسته نشده است.
تدبیر24: زمین شناسان نگران بروز فاجعه زیست محیطی دیگری مانند فوران آتشفشان در ماه آوریل سال 2010 در ایسلند هستند.

پیشتر مقامات دولتی ایسلند اعلام کردند که وضعیت قرمز در اطراف این آتشفشان پس از توقف فوران گدازه در روز جمعه ( هفتم شهریور ) به وضعیت هشدار (نارنجی) کاهش یافته است.

روز جمعه گذشته با آغاز فوران آتشفشانی وضعیت هشدار قرمز برقرار شد، اما پس از چند ساعت با توقف این فوران، این وضعیت به نارنجی تغییر یافت. صدها نفر از ساکنان مناطق نزدیک به این قله از بیم فوران آتشفشان به مناطقی امن منتقل شده اند.

وضعیت هشدار قرمز، خطرناک ترین وضعیت در سیستم درجه بندی مواجهه با آتشفشان است و به این معناست که فوران آتشفشانی آغاز شده یا بزودی آغاز خواهد شد.

در وضعیت هشدار نارنجی شرکت های هوایی خود می توانند تصمیم بگیرند که آیا برفراز منطقه پرواز کنند یا نه.

دولت ایسلند پرواز هواپیماها در نزدیکی آتشفشان بارداربونگا را ممنوع اعلام کرده، اما فرودگاه های این کشور همچنان بازهستند و پروازها در مناطق دورتر از این آتشفشان انجام می شود.

آتشفشان بارداربونگا در ایسلند که حدود دوهزار متر ارتفاع دارد، حدود دوهفته است که فعال شده. در این مدت صدها زمین لرزه در این منطقه رخ داده است.

در ماه آوریل سال 2010 در پی فوران آتشفشان در ایسلند فاجعه ای برای صنعت هوانوردی این کشور بوجود آمد. گرد و غبار یک ماهه ناشی از فوران آتشفشان سبب لغو حدود 100 هزار پرواز هوایی در اروپا شد.

در آن زمان حدود هشت میلیون مسافر روزها در فرودگاه ها منتظر پرواز هواپیماهای شان ماندند و این حادثه طبیعی چند میلیارد یورو به صنعت هوانوردی خسارت وارد کرد.

منبع: دویچه وله
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها