بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
يکشنبه ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 28
کد خبر: ۳۴۳۹۲
تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۳۹۳ - ۱۳:۱۲
نایب رییس نظام روان‌شناسی و مشاوره استان با بیان اینکه طلاق در استان زمینه‌ساز خشونت علیه زنان، نزاع‌های دسته‌جمعی و خشونت علیه زنان شده است است، گفت: طرح جامع روان‌شناس خانواده می‌تواند این مشکلات را حل کند
تدبیر24: عضو هیئت علمی دانشگاه از کیفیت آموزش‌های بدو ازدواج انتقاد کرد.

«امیر عبدالحسینی» اظهار کرد: کسانی که می‌خواهند ازدواج کنند 2 تا 4 ساعت آموزش و مشاوره ازدواج می‌بینند و یک نفر برای زوجین سخنرانی می‌کند که معلوم نیست روان‌شناس است یا مشاور، اما در کل این جلسه متاسفانه صوری است و بعضا‌ در حدود یک ساعت هم تمام می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور‌ ایلام با بیان اینکه 43 تا 47 درصد طلاق‌ها در 5 سال آغاز زندگی زوجین شکل می‌گیرد، تصریح کرد: محدوده سنی زوجینی که طلاق می‌گیرند بین 19 تا 29 سال است و برخی هم با دارا بودن یک یا 2 فرزند تن به جدایی داده‌اند.

عضو نظام روان‌شناسی و مشاوره استان یکی از دلایل این مشکل را عدم آگاهی و هماهنگی مسئولان با نظام روان‌شناسی و سازمان‌های مشابه دانست و گفت: ما پیشنهاد دادیم به جای 2 تا 4 ساعت آموزش که قبل از مراسم عقد رسمی انجام می‌شود‌، این سازمان حدود 12 ساعت کار مشاوره‌ای برای کسب مهارت‌های زندگی در قالب فیلم و بسته‌های آموزشی انجام گیرد و 2 سال این آموزش‌ها تداوم داشته باشد و هر زوج تحت نظر یک روان‌شناس یا مشاور خانواده باشند، تا با راهنمایی آنها زندگی زوجین از سال اول مستحکم شود.

عبدالحسینی تصریح کرد: اگر سال اول زندگی مشترک اعتماد زوجین به هم شکل گیرد، این زندگی دوام پیدا می‌کند، چون خیلی از مشکلات سال اول زندگی به این دلیل است که زوجین آگاهی لازم را ندارند و اگر مسئولان این فرصت را بدهند و طرح جامع روان‌شناس خانواده اجرا شود، بسیاری از زندگی‌ها به طلاق منجر نمی‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور ایلام تصریح کرد: اگر این طرح اجرا شود یک زوج بعد از هر سوال به مشاور خانوادگی خود مراجعه می‌کند، نه بعد از اینکه مشکلات حاد شده و راهی جز جدایی باقی نمی‌ماند‌ و زوج ما در مشاوره گرفتن‌ها مهارت‌های زندگی را کسب می‌کند.

نایب رییس نظام روان‌شناسی و مشاوره استان با بیان اینکه طلاق در استان زمینه‌ساز خشونت علیه زنان، نزاع‌های دسته‌جمعی و خشونت علیه زنان شده است است، گفت: طرح جامع روان‌شناس خانواده می‌تواند این مشکلات را حل کند و از نیروی کافی و مجرب در این زمینه هم برخوردار است، پس لازم است مسئولان استان این وظیفه‌ی ذاتی را از سازمان روان‌شناسی و مشاوره سلب نکنند و با اعتماد به این مرکز علمی زمینه کاهش آسیب‌های اجتماعی را فراهم کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها