بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۳۶۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۰۰
دبیر علمی همایش منطقه ای آسم و آلرژی گفت: 13 درصد جمعیت کشور به بیماری آسم مبتلا هستند اما این آمار در استان ها تحت تاثیر عوامل مختلف متفاوت است.
تدبیر24:  دکتر رسول نصیری روز پنجشنبه در همایش منطقه ای آسم و آلرژی در دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سنندج، بیماری های آلرژی زا را یکی از معضلات بهداشتی امروز بیان کرد و افزود: افزایش آمار بیماری آسم در سطح کشور نگران کننده است.

وی اظهار کرد: عوامل مختلفی مانند گرد و غبار، عوامل آلاینده، دود سیگار، مواد شیمیایی و شوینده ها و عوامل آلرژی زا مانند حیوانات خانگی در بروز بیماری های آسم و آلرژی موثر هستند.

نصیری، سرفه، خس خس سینه، تنگی نفس، سرفه در هنگام فعالیت و خواب را از مهمترین علایم آسم برشمرد و گفت: به منظور پیشگیری از آسم، شناسایی عوامل ایجاد کننده بیماری و اجتناب از ابتلاء به عفونت های ویروسی، ضروری است.

وی عوامل ژنتیکی و استعداد ابتلاء به عفونت های ویروسی در ابتلا به بیماری آسم در کودکان را موثر دانست و گفت: 27 درصد کودکان شهری در استان کردستان مبتلا به علایم آسم هستند.

به گفته وی، وجود آلاینده ها و دود سیگار زمینه ساز ابتلا به آسم در بزرگسالان است.

نصیری یادآورشد: افرادی که در برخی مشاغل خاص مانند کارخانجات لاستیک سازی، خبازی ها، کارگران معادن، مراکز تولید لنز و نجاری ها که تحت تاثیر عوامل آلاینده شیمیایی قرار دارند، کار می کنند در معرض خطر آسم قرار دارند.

دبیر اجرایی سمینار آسم و آلرژی نیز در این همایش آسم را یکی از بیماری های تهدیدکننده سلامت بشر عنوان کرد و گفت: فاکتورهای زیست محیطی، گرم شدن هوا، تغییرات زیست محیطی و مسایل ژنتیکی در بروز بیماری آسم موثر است.

شهرام شریفی با اشاره به اینکه شیوه های درمانی مهمترین چالش پیش روی آسم و آلرژی است، گفت: تازه های درمانی و تنفسی محور اصلی این سمینار است.

وی بروز کردن اطلاعات، گسترش فناوری در زمینه تولیدات دارو، روش های توزیع درمانی در زمینه پیشگیری از ابتلا به آسم و آلرژی را ضروری دانست.

این همایش علمی با حضور اساتید دانشگاه های تهران، علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کرمانشاه، ایلام، زنجان و همدان به مدت دو روز در دانشگاه علوم پزشکی کردستان در سنندج در حال برگزاری است.

در این همایش پزشکان فوق تخصص آسم و آلرژی در مورد علایم بالینی آسم، آسم و عفونت در کودکان و بزرگسالان، آسم در دوران حاملگی و ریسک های ابتلاء به آسم به بحث و بررسی پرداختند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها