بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۳۷۶۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۳
انتقاد «منیژه حکمت» از بدبینی نسبت به «سینمای اجتماعی»
تدبیر24: «کسانی که امروز از بیان و طرح مشکلات اجتماعی در فیلم‌ها هراس دارند،با سیاست‌های غلط سبب پدید آوردن آن‌ها شده‌اند. متاسفانه به دلیل اینکه این مشکلات هرگز به شکل جدی در جامعه ما بررسی نشده است برای  حل این مشکلات راهکارهای مشخص و کارشناسانه پیدا نشده است. به همین دلیل است که پاسخگویی جدی نیز از سوی مسئولان برای حل و فصل آن‌ها وجود نداشته است.»
منیژه حکمت کارگردان سینما آثاری موفقی همچون زندان زنان را در کارنامه هنری خود دارد .حکمت در زندان زنان به بررسی مشکلات ومعضلات زنان زندانی پرداخته است. این کارگردان سینما به دلیل مخالفت با سینمای اجتماعی پرداخته و تاکید کرد: «اگر همه ما کشورمان را دوست داریم باید برای حل مشکلات و معضلات آن تلاش کنیم. اگر ما آلودگی‌های خانه مان را با زیرفرش‌های زیبا بپوشانیم؛ این مشکلات با شدت و قوت بیشتری روزی خود را نشان خواهند داد.»
حکمت افزود: «متاسفانه برخی از مسئولان همه چیز را با عینک سیاسی دیده و تعبیر می‌کنند. این در حالی است که هنرمندان با دغدغه اجتماعی مشکلات را بررسی می‌کنند. به دلیل تفاوت نگاه است که این اختلاف‌ها درباره محتوای آثار سینمایی به وجود می‌آید.»
حکمت تا کید کرد: «من در بسیاری از فستیوال‌های خارجی حضور داشتم. در تمامی این فستیوال‌ها به من به عنوان یک هنرمند نگاه شده است. این که ما تصور کنیم تمامی فستیوال‌های خارجی به دنبال ردپاهای سیاسی در فیلم‌ها هستند؛ دیدگاه درستی نیست. بسیاری از مشکلات کشور ما جدا از معضلات اجتماعی جهان و منطقه نیست. بنابراین نباید همه چیز را با عینک سیاسی دیده و تعبیر کرد.»
حکمت در ادامه به وظیفه هنرمند در جامعه پرداخت وگفت: «همه ما باید کمک کنیم تا ایران بهتری بسازیم. هنرمندان نیز در انجام این وظیفه خطیر نقش مهمی دارند. هنرمندان، رسانه‌ها و گروه‌های اجتماعی، چشم و گوش جامعه هستند و باید با آثار جریان‌ساز دردهای جامعه را مطرح و خواهان پاسخگویی آن‌ها باشند. بنابراین مخالفت با سینمای اجتماعی به نفع کشور ما نبوده و نخواهد بود.»
 اخیرا برخی از گروه‌های تندرو با اکران فیلم‌های اجتماعی مانند "عصبانی نیستم" رضا درمیشیان  و" قصه‌ها "ساخته رخشان بنی اعتماد مخالفت کرده‌اند و خواستار عدم اکران این فیلم‌ها شده‌اند.
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها