بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۳۸۱۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۱۶:۱۷
وزیر امور خارجه آمریکا گفت: دولت اوباما هیچ قصدی برای حذف کردن کنگره از هرگونه توافق هسته‌ای احتمالی با ایران را ندارد.
تدبیر24: جان کری، وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه در پاسخ به افزایش نگرانی‌های قانونگذاران آمریکا درخصوص گزارش تلاش‌های دولت این کشور برای کاهش اختیارات کنگره در توافق هسته‌ای با ایران گفت: دولت باراک اوباما هیچ قصدی برای حذف کنگره در این زمینه ندارد.

وزیر امور خارجه آمریکا گزارش اخیر یک روزنامه آمریکایی را که نوشته بود اوباما از تمام قدرت خود برای جلوگیری از اختیار کنگره در توافق هسته‌ای با ایران استفاده می‌کند رد و تاکید کرد: رییس‌جمهور آمریکا معتقد است که کنگره نقش بسیار مهمی در مذاکرات هسته‌ای ایران دارد و در آینده نیز خواهد داشت.

براساس این گزارش، اعضای کنگره آمریکا شامل دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان پس از آن که گفته شد دولت این کشور برای تعلیق تحریم‌ها علیه ایران نیازی به تصمیم کنگره ندارد به شدت از این که از هرگونه توافق هسته‌ای با ایران کنار گذاشته شوند، نگران هستند.

وزیر امور خارجه آمریکا هم‌چنین اظهار کرد: در اولین قدم ما ابتدا تحریم‌ها را به حالت تعلیق درمی‌آوریم که رییس‌جمهور می‌تواند این کار را انجام دهد چون این کار برای روند خود مذاکرات ضروری است.

کری یادآور شد: من تاکنون رایزنی‌های منظمی را با کنگره داشته و متن جلسات را به آن‌ها ارائه داده‌ام. هم‌چنین گفت‌وگوهایی را با کنگره انجام داده‌ام.

او تصریح کرد: ما خواهان مشارکت جدی و عمیق کنگره در این مساله هستیم.

جان کری در ادامه بدون این که جزییاتی درباره مسائل مورداختلاف باقیمانده ارائه دهد گفت: من نمی‌خواهم به طور علنی مذاکره کنم. هر دو طرف مذاکره‌کننده به صورت احترام آمیز، جدی و سخت با یکدیگر مذاکره کرده‌اند.

وزیر امور خارجه آمریکا در پایان بیان کرد: من ابراز امیدواری نه خوشبینی می‌کنم که بتوانیم اختلافات باقیمانده را حل کنیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها