بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۳۹۰۱۶
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۹
از مجموع رای‌های صادره در رابطه با تخلفات اداری کارکنان، بیشترین تخلف به «غیبت غیرموجه به صورت متناوب یا متوالی» اختصاص دارد.
تدبیر24: مختار محمدی -دبیر هیأت عالی نظارت معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور- با بیان این مطلب اظهار کرد:بررسی عملکرد هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان در شش ماه نخست سال جاری نشان می‌دهدکه در مجموع 7519 رای صادر شده که 6474 مورد آرای هیات بدوی و 1045 رای نیز هیات های تجدید نظر بوده است.

وی افزود: از تعداد آرای صادره از هیأت‌های بدوی، 73.8 درصد تخلفات اداری چهار عنوان تخلف را شامل می شود که «غیبت غیرموجه به صورت متناوب یا متوالی» با فراوانی 26.5 دارای بیشترین فراوانی در میان عناوین تخلفات اداری بوده است.

محمدی ادامه داد: « نقص قوانین دبیر هیأت عالی نظارت معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور و مقررات مربوطه با فراوانی 21.1 درصد» و «کم کاری و سهل انگاری در انجام وظایف با فراوانی 16.3 درصد» همچنین «اعمال و رفتار خلاف شئون شغلی یا دارای" با فراوانی 9.9 درصد، بیشترین فراوانی را در میان 38 عنوان تخلفات اداری داشته اند.

وی با تاکید بر اینکه باید رای هیات‌های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان اثرگذار باشد گفت: از 5534 مورد مجازات اعمال شده از سوی هیأت های بدوی در دوره 6 ماهه نخست سال جاری، 62.9 درصد فراوانی مربوط به 3 عنوان مجازات سبک است که شامل «توبیخ کتبی بادرج در پرونده» با 24.1 درصد، «اخطار کتبی بدون درج در پرونده» با 22.9 درصد و « کسر حقوق و فوق العاده شغل» با 16درصد بوده است و همچنین17.4 درصد از مجازات ها موجب خروج کارمندان از خدمت شده است که شامل مجازات "بازخریدی خدمت" با 4 درصد، "بازنشستگی با تقلیل گروه" با 2.2 درصد، "اخراج از دستگاه متبوع" با 10 درصد و "انفصال دائم از خدمات دولتی و دستگاه های مشمول قانون رسیدگی به تخلقات اداری" با 1.2 درصد است.

محمدی با تاکید بر اهمیت آموزش در بهبود فعالیت های کارگزاران امر رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان گفت: در این ارتباط طی شش ماه گذشته 12 دوره آموزشی در مرکز و 3 دورره آموزشی در استانها برگزار شده که برای 666 نفر گواهی پایان دوره صادر شده است.

بنا بر اعلام معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس جمهور- وی با بیان اینکه پیشنهاد اصلاحیه قانون رسیدگی به تخلفات اداری تهیه شده و آماده ارائه به هیات دولت است افزود: به منظور حسن اجرای مقررات، نظارت بر انتصاب اعضا و تشکیل هیاتهای رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان، از طریق سامانه هوشمند مربوط که بخشنامه آن اخیراً ابلاغ شده انجام خواهد شد.

محمدی ادامه داد: بخشنامه «برقراری فوق العاده سختی کار برای کارگزاران امر رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان» نیز در تابستان سال جاری ابلاغ شده است.

دبیر هیأت عالی نظارت یادآور شد: در شهریورماه دستورالعمل ارزیابی عملکرد مسئولین هماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری کارمندان ابلاغ شد که با توجه به آغاز ارزیابی در مهرماه، امیدواریم در بهمن ماه افراد برگزیده اعلام شود.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها