بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۴۳۱۰۷
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۲۲:۴۶
تمامی کاربری‌ها و تاسیسات همچون بازارچه سنتی، اقامتگاه و حتی آکواریوم‌های آبزیان که قرار است در آشوراده ایجاد شود باید طرح جامع و تفصیلی آن به‌صورت جداگانه در مورد هر پروژه به تأیید سازمان حفاظت محیط‌ زیست برسد.

تدبیر24:سعید شیرکوند معاون برنامه ریزی و سرمایه گذاری سازمان میراث فرهنگی در دومین نشست شهرداران شهرهای نمونه گردشگری در پاسخ به سؤال همشهری در مورد گزارش های منتشر شده در رسانه ها راجع به واگذاری جزیره آشوراده اعتراض کرد و خبرهای مربوط به واگذاری این جزیره را نادرست خواند.

شیرکوند خاطر نشان ساخت با اتمام مطالعات آشوراده این منطقه در سال 81 به‌عنوان منطقه نمونه گردشگری اعلام شد و در سال 84 نیز در جریان یک سرمایه‌گذاری قرار گرفت که با بروز درگیری‌های منطقه‌ای موضوع منتقی شد و این‌بار با سفر اخیر ریاست‌جمهوری به استان گلستان تصمیم به فعال شدن گردشگری آشوراده گرفته شد.

شیرکوند با اعلام این خبر که پرونده گردشگری آشوراده بازنگری شده و ساعت‌ها جلسات مختلف با منابع طبیعی و سازمان محیط‌زیست در سازمان میراث فرهنگی برگزار شد و در نهایت تفاهمنامه گردشگری آشوراده با سازمان محیط‌زیست امضا شد، گفت: 8 جلسه مذاکره با حضور بنده، رئیس سازمان میراث فرهنگی با معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست بر سر تغییر کاربری جزیره آشوراده برگزار شد که بسیار نفس‌گیر بود.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی با اشاره به نگرانی‌ها از تخریب محیط‌زیست جزیره آشوراده با تغییر کاربری این جزیره به منطقه گردشگری اعلام کرد: سازمان میراث فرهنگی نیز به اندازه سازمان محیط‌ زیست وسازمان‌های مردم‌نهاد دغدغه زیست‌محیطی دارد و نمی‌خواهد به محیط‌زیست این جزیره آسیب وارد شود، ولی باید بدانیم که مفهوم حفاظت از محیط ‌زیست دیوار کشیدن به دور یک منطقه نیست، بلکه باید با رعایت تمامی ملاحظات زیست‌محیطی از یک منطقه بهره‌برداری شود.

شیرکوند تاکید کرده که تمامی کاربری‌ها و تاسیسات همچون بازارچه سنتی، اقامتگاه و حتی آکواریوم‌های آبزیان که قرار است در آشوراده ایجاد شود باید طرح جامع و تفصیلی آن به‌صورت جداگانه در مورد هر پروژه به تأیید سازمان حفاظت محیط‌زیست برسد.

وی همچنین ملاک ایجاد کاربری گردشگری در جزیره آشوراده را طرح مطالعاتی انجام شده توسط سازمان حفاظت محیط‌ زیست اعلام و تاکید کرد که سازمان میراث فرهنگی به منطقه‌ای که در کنوانسیون رامسر حریم آشوراده عنوان شده ورود نمی‌کند و تمامی حریم‌ها در جزیره آشوراده رعایت شده است.

شیرکوند می گوید نقشه 20سال پیش سازمان حفاظت محیط‌ زیست از آشوراده یک منطقه از این جزیره را به‌عنوان زون طبیعت‌گردی گسترده مشخص کرده که تمامی فعالیت‌های گردشگری در این منطقه انجام می‌شود.

معاون برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری سازمان میراث فرهنگی گفت: براساس توافق انجام شده با سازمان حفاظت محیط ‌زیست قرار است تاسیسات گردشگری در 10 درصد از منطقه تعیین شده برای طبیعت‌گردی گسترده در آشوراده ایجاد ‌شود.

مطالب مرتبط
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها