بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۴۳۵۴۸
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۳ - ۱۱:۴۱
رایزن فرهنگی كشورمان با حضور در شبکه تلویزیونی سارایوو (TVSA) و رادیو فدراسیون بوسنی به تبیین اندیشه‌های مولوی پرداخت وگفت؛توجه مولانا به مباحث انسانی و نکوداشت مکارم اخلاقی او را ماندگار کرده است.
تدبیر24:رایزن فرهنگی كشورمان با حضور در شبکه تلویزیونی سارایوو (TVSA) و رادیو فدراسیون بوسنی به تبیین اندیشه‌های مولوی و تشریح برنامه‌های رایزنی فرهنگی ایران در بوسنی پرداخت.

محمد رضا آرام، مولانا را يکي از بزرگترين عارفان و شاعران ايراني دانست و گفت: هر چند مولوی در طول زندگی ۶۸ ساله خود از محضر عالمان و دانشمندان نامداری چون برهان‌الدین محقق ترمذی، شیخ فریدالدین عطار، کمال‌الدین عدیم و محی‌الدین عربی بهره‌های علمی فراوانی برده، امّا هیچ یک از این بزرگان همانند شمس تبریزی در زندگی مولانا تأثیرگذار نبوده است.

وي افزود: آنچه که موجب ماندگاری اشعار مولوی و همچنين ترجمه این آثار به چندین زبان زنده دنیا شده، توجه مولانا به مباحث انسانی و نکوداشت مکارم اخلاقی در اشعارش است.

آرام با تأكيد بر اينكه اغلب اشعار مثنوی معنوی برگرفته از پیام‌های روشن قرآن و سنت نبوی است، گفت: احترام به کرامت انسانی، پرداختن به مباحث عقلانی، حکمت‌ها، پندهای آموزنده و ترغیب به «صحیح اندیشیدن» در اشعار مولانا كاملاً مشهود است.

وي ادامه داد: هر چند مولوی، عارف و شاعر فارسی گوی ایرانی است، امّا اندیشه‌های بلند انسانی و روح عرفانی حاکم بر آثار ادبی وي، موجب شده تا اشعار و آثار مولوی با گذشت زمان نه تنها کهنه و فرسوده نشده بلکه از وي شخصیتی جهانی ساخته است.

در پايان اين برنامه تلويزيوني، کتاب «اشعاری منتخب از مثنوی معنوی» كه به همت رايزني فرهنگي ايران در حال گردآوري و توليد است، معرفي شد.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها