بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۴۵۰۴
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۹
هیات دولت سرمایه شرکت ملی نفت ایران را افزایش داد تا قدرتمندتر شود.
تدبیر24:به گزارش خبرنگار مهر، هیئت وزیران در جلسه 13 شهریور ماه خود بنا به پیشنهاد هیئت مدیره و تأیید مجمع عمومی شرکت ملی نفت ایران و به استناد ماده (۳) قانون اساسنامه شرکت ملی نفت ایران ـ مصوب ۱۳۵۶ـ تصویب کرد: سرمایه شرکت ملی نفت ایران از محل اندوخته سرمایه ای، به مبلغ 894 هزار و 562 میلیارد و 620 میلیون (894.562.620.000.000) ریال منقسم به 89 میلیون و 456 هزار و 262 میلیون (89.456.262.000.000) سهم ده میلیون (10.000.000) ریالی افزایش می‌یابد.

اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور این مصوبه را برای اجرا به وزارت نفت جمهوری اسلامی ایران ابلاغ کرده است.

با این افزایش سرمایه، پیش بینی می شود جایگاه شرکت ملی نفت ایران پس از آرامکوی عربستان سعودی به عنوان دومین شرکت بزرگ نفتی جهان تقویت شود و حتی فاصله خود را با شرکت قطر پترولیون افزایش دهد.

در بین کشورهای عضو اوپک پس از شرکت آرامکوی سعودی و شرکت ملی نفت ایران، شرکت‌های قطر پترولیوم، شرکت ملی نفت عراق، شرکت نفت ونزوئلا، شرکت ملی نفت ابوظبی، شرکت نفت کویت، شرکت ملی نفت نیجریه، شرکت ملی نفت لیبی و سوناتراک الجزایر نیز به ترتیب در جایگاه چهارمین تا دهمین شرکت‌های بزرگ نفتی را در اختیار دارند.

در این بین موسسه تحقیقاتی PIW هم پس از شرکت آرامکوی عربستان و شرکت ملی نفت ایران از شرکت‌های شرکت‌های CNPC چین، بریتیش پترولیوم انگلستان، گازپروم روسیه و استات اویل هیدروی نروژ به عنوان بزرگترین شرکت‌های نفتی جهان یاد کرده است.

دلایل افزایش سرمایه شرکت نفت

سیدکاظمی وزیر هامانه امروز در گفتگو با مهر درباره دلایل افزایش سرمایه شرکت ملی نفت ایران، گفته است: یکی از اهداف افزایش سرمایه شرکت های نفتی ارتقای جایگاه و اعتبار این شرکت ها در سطح جهان است.

قائم مقام وزیر نفت با اعلام اینکه برای این افزایش سرمایه راهکارها و سازو کارهای قانونی آن از قبل دیده شده بود، تصریح کرده است: از این رو با سپری شدن مراحل قانونی هیات دولت آن را مصوب کرده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه هم اکنون شرکت ملی نفت ایران در ردیف یکی از پنج شرکت بزرگ نفتی جهان قرار دارد، اظهار داشته است: بر این اساس افزایش سرمایه امری عادی و طبیعی بوده که پس از ارزیابی های کارشناسی شده ای در دولت مصوب شده است.
 

 

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها