بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۴۸۸۰۰
تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۳۹۴ - ۲۱:۴۱
فدراسیون فوتبال اگرچه می دانست کارلوس کروش ممنوع الخروج است ، سرمربی تیم را بامداد اول فروردین به فرودگاه فرستاد. آنها خواسته ای فراقانونی از مسئولان عالیرتبه کشوری داشتند که عملی نشد.
 تدبیر24: قصه اختلافات فدراسیون فوتبال و سرمربی تیم ملی هر لحظه پیچیده تر می شود. درحالی که تیم ملی به اتریش رفته ، این مربی فعلا در تهران است و شاید برای مدتی طولانی نتواند از کشور خارج شود. اسدی دبیرکل فدراسیون می گوید:« من نمی توانستم این مسئله را حل کنم چون بحث 500 میلیون تومان پول وسط است. با من بمیرم ، تو بمیری که نمی توان این پول را جور کرد.»

او البته تاکید کرده که از ده روز قبل در جریان ممنوع الخروجی سرمربی تیم ملی بوده است و داشته تلاش می کرده تا قصه حل شود. اسدی دعوا با سرمربی را در گفت و گو با ایسنا ادامه داده و گفته کروش فرافکنی می کند که می گوید در زمان دبیرکل قبلی از این اتفاقات نمی افتاد. او می گوید امکان حل ماجرای مالیات 500 میلیون تومانی وجود نداشته چون باید چکی 500 میلیون تومانی کشیده می شده!

ماجرا البته به این صورت بوده که اداره مالیات ، مالیات بر درآمد کارلوس کروش سرمربی تیم ملی ایران را به ازای قرارداد 2 میلیون دلاری اش ، یک میلیارد تومان بریده بود یعنی بیش از 300 هزار دلار. سپس فدراسیون که به رغم اصرارش به همه باشگاه ها برای قبول نکردن مالیات بر درآمد بازیکنان ، در قرارداد با مربی شرطی می گذارد که خودش مالیات را بر عهده بگیرد. این را کفاشیان پیشتر گفته بود:«ما دیدیم اگر مالیات بر عهده خودمان باشد بهتر است چون این طوری می توانستیم تخفیف بیشتری بگیریم. ولی ما باید مالیات کروش را بپردازیم.»

مالیاتی که از ابتدای اسفند ماه بین فدراسیون فوتبال و سازمان مالیاتی کل کشور بر سرش بحث وجود داشته است. اداره مالیات چون مالیات را به اسم مالیات بر درآمد می داند تاکید بر ممنوعیت خروج سرمربی تیم ملی داشت و این خبر به فدراسیون ابلاغ شده بود. این را دبیرکل جدید می دانسته و در گفت و گو با فارس به آن تاکید داشته است . با این وجود کارلوس کروش به همراه تیم ملی به فرودگاه فرستاده می شود و سرمربی هرچه تلاش می کند ، اجازه همراهی تیمش را بدست نمی آورد. آن هم درست در دل دعواهایش با اسدی و البته معرفان اسدی به فوتبال. او بلافاصله اسدی را محکوم می کند. کفاشیان اما برای حل مشکل دست به دامن دوستانش می شود. یکی از کانال ها حبیب کاشانی است. مدیر تیم امید. او با مشاور وزیر اقتصاد و سردار اشتری فرماندهی جدید نیروی انتظامی تماس می گیرد. کاشانی در این باره به خبرآنلاین می گوید:«به من که گفتند سریع با سردار اشتری تماس گرفتم اما ایشان فرمودند به درخواست رسمی وزارت اقتصاد ، کارلوس کروش ممنوع الخروج شده است. راهکار قانونی برای اجازه خروج مربی وجود نداشت. برای همین با یکی از مشاوران وزیر اقتصاد تماس گرفتم و توانستم با دکتر طیب نیا در این باره حرف بزنم اما شرایط طوری بود که از این مسیر هم راهی وجود نداشت. »

به گزارش خبرآنلاین ؛عسگری رئیس اداره مالیاتی کشور در این باره نظر مشورتی وزیر را گرفته بود. مالیات های پرداخت نشده مربیانی چون وینگادا و افشین قطبی دلیلی برای بدحسابی فدراسیون فوتبال بود و این بار این اداره نمی خواست طلب 500 میلیون تومانی جدیدی از فوتبال روی دستش بماند پس تنها راهکار وزیر اقتصاد برای فوتبال ، صدور چک 500 میلیون تومانی به نام اداره مالیاتی بود. چیزی که در ساعات پایانی روز 29 اسفند یا بامداد اول فروردین به دلیل تعطیلات اداری امکان پذیر نبود. دبیرکل امکان کشیدن چک نداشت و رئیس هم به مسافرت کیش رفته بود . اینگونه کارلوس در تهران ماند و بیش از قبل شاکی شد. البته فدراسیونی ها به این سئوال پاسخ نداده اند که چرا بیش از دو هفته زمان را برای کشیدن چکی به هر تاریخی برای وزارت اقتصاد و دارایی را به درازا کشیده اند تا دبیرکل بگوید شب اول فروردین امکان چک کشیدن نداشته است. کارلوس کروش این اتفاق را هم قسمتی از پروژه سخت کردن کار برای او می داند. شرایطی که سبب شود تا او هرچه زودتر از تهران برود ، آن هم برای همیشه. اگرچه دبیرکل به توافق بین کروش و کفاشیان برای جدایی شک دارد و می گوید:«من در آن جلسه نبودم. این دو با هم نشستن و همان کاری را کردن که کروش قولش را در مصاحبه با یک رسانه ورزشی(خبرآنلاین) داده بود. تا این قرارداد فسخ نشده نمی توان درباره اش اظهار نظر کرد.»
منبع: آفتاب
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها