بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۵۱۸۵۵
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۶
مساله توافق هسته‌ای كه روزبه‌روز جدی‌تر می‌شود به خاطر خود این توافق نیست بلكه به‌واسطه عدم اعتماد به آمریکاست.
  تدبیر24: مساله توافق هسته‌ای كه روزبه‌روز جدی‌تر می‌شود به خاطر خود این توافق نیست بلكه به‌واسطه عدم اعتماد به آمریکاست. جبهه پایداری، اصولگرایان تندرو و یا حتی دلواپسان احساس می‌كنند اگر توافق هسته‌ای با آمریكا به‌وجود بیاید، راه ارتباط مستقیم هموارتر می‌شود. در توضیح باید گفت اگر این توافق صورت بگیرد، چه بخواهیم، چه نخواهیم ایران و آمریكا كمی به سوی تنش‌زدایی خواهند رفت. به همین جهت اگر دقت شود، بعد از توافق لوزان مواضع منتقدان توافق به سوی جلوگیری از تحقق توافق تمایل پیدا کرده است. اگر به یاد بیاوریم آنها در ابتدا اذعان می‌كردند كه فكت‌شیت آمریكایی‌ها با آنچه دكتر ظریف می‌گوید یكسان نیست. سپس بیان كردند آقای ظریف و تیم مذاكره‌كننده باید به مجلس بیایند و ما را قانع كنند. آنها مجددا اذعان كردند كه باید در جلسه مشتركی نقطه نظراتشان را به وزیرخارجه اعلام كنند اما امروز حرف دلشان را می‌زنند. اگر به جملات این روزهای آنها توجه كنیم كاملا برایمان آشکار می‌شود موضوع اینكه در لوزان چه توافقی صورت گرفته یا درحال حاضر تیم مذاكره‌كننده ایران با آمریكایی‌ها روی چه مسائلی توافق می‌كنند در درجه بعدی قرار دارد. اساسا با هیچ نوع توافق بین ایران و آمریكا همراه نیستند چراكه می‌خواهند وضعیت فعلی همچنان ادامه داشته باشد. زیرا آمریکا را طرفی نمی‌دانند که قابل اعتماد باشد. سعید جلیلی حتی یك‌بار در مجلس یا رسانه‌ها حاضر نشد توضیح دهد بر سر چه موضوعاتی با خانم اشتون صحبت كرده است. حالا امروز اذعان كرده كه فلان كار باید بشود یا نشود. اگر فرد دیگری بیاید این حرف‌ها را بزند قابل قبول است و می‌توان اظهاراتشان را نظر دانست اما وقتی آقای جلیلی كه در مدت 5 سال و نیم کمتر توضیحی داده و حتی به اندازه یك میلیمتر در زمان او پیشرفتی در موضوع هسته‌ای حاصل نشده، شروع به انتقاد از تیم مذاكره‌كننده می‌كند کمی قابل تامل است. جایی که بزرگان و مسئولان امر بر مباحث و ریز مذاکرات نظارت داشته و موافق ادامه هستند انتظار می‌رود آقای روحانی نیز برای ساکت کردن منتقدان مفاد توافق را با مردم در میان بگذارند و حتی در صورت لزوم موضوع رفراندوم را مطرح كنند. به هرحال در قانون اساسی آمده كه در موضوعات مهم كشوری می‌توان رفراندوم برگزار كرد. آیا درحال حاضر توافق هسته‌ای موضوعی کم‌اهمیت تلقی می‌شود؟ اگر نصف به علاوه یك نفر مردم بگوید ما خواهان این توافق هستیم باید به منتقدان گفت در روش‌هایشان تجدیدنظر کنند. اگر هم برعكس بگویند می‌خواهیم به دوران گذشته برگردیم توافق لوزان كان‌لم‌یكن تلقی می‌شود. اما اینكه هر روز منتقدان بهانه‌ای می‌گیرند چطور می‌توان فضایی فراهم ساخت که تیم مذاكره‌كننده بتواند در کمال آرامش و با به‌کارگیری تمام نظرات درون کشور اعم از منتقد و موافق كار را با قدرت پیش ببرد.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۱
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۳۵ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۶
2
0
پیشرفت های شما چیزی بیشتر از تحقیر و تحریم و...بود بگین ماهم بدونیم
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۷:۵۹ - ۱۳۹۴/۰۳/۰۷
4
0
آقای ...کلام اگه حرف نزنی نمی میری ها؟
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها