بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۵۴۲۵۲
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۴ - ۱۶:۲۰
 تدبیر24: یک روانشناس گفت: نبود ارتباط کافی میان والدین و کودکان موجب بروز مشکلاتی در کودکان می‌شود.

مصطفی تبریزی  با بیان اینکه برقراری ارتباط بین والدین و فرزندان لازمه رشد تمام کودکان است، اظهار کرد: ارتباط کودک با محیط پیرامون به ارتباط با طبیعت، اشیاء و انسان که والدین مهم‌ترین آن محسوب شده، تقسیم می‌شود که هر چقدرارتباط بین والدین و کودک بیشترباشد، کودک دیگر احساس تنهایی نکرده و دردها و شادی‌های خود را به اشتراک می‌گذارد و از لحاظ روانی رشد خوبی خواهد داشت.

وی عنوان کرد: کودکی که دارای ارتباط ناکافی با والدین خود باشد به دنبال جایگزینی این ارتباط در خارج ازخانه می‌رود و این کودک به نوعی یتیم محسوب می‌شود، هرچند که از نظر فیزیکی دارای والدین باشد.

تبریزی با اشاره به اینکه برقراری ارتباط بین والدین و فرزندان می‌تواند کلامی و غیرکلامی باشد، ادامه داد: حرکات بدنی مانند بوسیدن، نوازش، ‌بغل‌ کردن، نحوه‌ی صدا کردن و اشاره کردن ‌ازجمله ارتباطات غیرکلامی هستند و هرچه این ارتباطات‌ گسترده‌تر و جذاب‌تر باشد زمینه رشد روانی بیشترشده و درصورت کاهش آن کودک با رشد روانی و همبستگی کمتری روبرو می‌شود.

این روانشناس تصریح کرد: نبود ارتباط کافی والدین با کودکان موجب می‌شود که آنان نتوانند خود را بیابند و دچار ضعف اعتماد به نفس می‌شوند‌، زیرا احساس می‌کنند کسی آنان را تحویل نمی‌گیرد که این امر زمینه را برای انواع افسردگی‌ها، پرخاشگری‌ها و کارهای غیراجتماعی از جمله اعتیاد ایجاد می‌کند.

تبریزی با بیان اینکه نحوه صحبت کردن با کودکان باید با اصول و قواعد خاصی همراه باشد، اضافه کرد: گاهی که کودکان حرف می‌زنند تنها دوست دارند شنیده شوند و درآن لحظه نیازی به نصیحت و راهنمایی ندارند.

وی اضافه کرد: گوش کردن در ارتباط با کودکان تنها به معنای شنیدن نیست بلکه با حرکات بدن مانند نگاه کردن، تکان دادن سر به معنای تایید حرف همراه است.

این روانشناس با تاکید براینکه شناخت درتمام مسائل فردی، اجتماعی و روانی به وسیله ارتباط ایجاد می‌شود، خاطرنشان کرد: هرچه فقدان ارتباط بیشتر باشد، فرد درونگرا شده و توانایی زندگی اجتماعی در وی کمتر خواهد شد در نتیجه دچار گوشه‌نشینی و افسردگی در تمام جوانب زندگی می‌شود.

تبریزی ادامه داد: باید به والدین یادآور شود که تامین نیازهای کودکان فقط به معنی تامین نیازهای مالی آنان نیست بلکه تامین نیاز روانی و ارتباط برقرارکردن با آنان بسیار ضروری است و والدین باید ساعاتی از وقت خود را در شبانه‌روز به بازی با فرزند خود اختصاص دهند و آنان را به تنهایی رها نکنند.

وی گفت: در زمینه ارتباط والدین با کودکان کتاب‌های زیادی وجود دارد که هرچه والدین سطح اطلاعات و آگاهی خود را در این زمینه افزایش دهند می‌توانند ارتباط خود را با فرزندان خود قوی‌تر کنند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها