بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۵۸۵۱۰
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۰
تدبیر24 :حجت الاسلام منتج نیا قائم مقام حزب اعتماد ملی در دیدار با اهالی رسانه ضمن انتقاد از رفتارهای خشونت طلبانه خودسرها افزود : مردم باید تاکی هزینه خشونت یک مجموعه هدایت شده تحت سازماندهی نهاد خاصی را بپردازند؟ بحث تعدادی خودسر نیست؛ شناسایی خودسرها بسیار ساده است. اینکه بگوئیم خودسرها این کار را کردند برای مردم و برای نهادهای بین اللملی قابل قبول نیست. چرا شما که مدعی اقتدار هستید نمی توانید از عهده یک عده خودسر بر بیایید. این خشونت طلبی که از صفر شروع می شود و داعش ختم می شود را چه کسی باید پاسخگو باشد؟ اینها دقیقا نقطه مقابل انقلاب و امام هستند. اینها برانداز واقعی، مخالف امام و رهبری هستند. خشونت طلبی به غیر از زیر پا گذاشتن قانون اساسی و وحدت ملی چیز دیگری نیست. 
 
 
به گزارش خبرنگار 55 آنلاین وی در مورد نقش رسانه ملی در گرایش مردم به ماهواره گفت: مردم به رسانه ملی به عنوان یک رسانه بی طرف و ملی نگاه نمی کنند. دلیل گرایش مردم به رسانه های خارجی و ماهواره همین رسانه ملی است. 
 
 
وی خطلب به مدیران رسانه ها گفت: نقش رسانه ها از تریبون نماز جمعه مهمتر واثر گذارتر است، اگر شما نباشید اثر گذاری این تریبونها محدود واندک است.
 
 
منتجب نیا در مورد جایگاه احزاب گفت: تقویت وتثبیت فرهنگ تحزب مهم است وتحزب در ایران هیچ جایگاهی ندارد، وظیفه رسانه ها افزایش فرهنگ تحزب است ومهمترین راه دوری از انحراف ودیکاتوری تحزب است. به جای شخص گرایی باید تحزب را جایگزین بکنیم واین تحول با کمک رسانه ها قابل انجام شدن است.
 
حزب اعتماد ملی با این مبنا که یک الگوی جدید وکار سیاسی جمعی ارائه کند وارد فضای انتخابات شد، حجت السلام کروبی تمام سرمایه مادی ومعنوی خود را وارد فضای تحزب کرد تا کشور به سمت تحزب پیش برود وهیچ حزبی به اندازه اعتماد ملی در مسیر تحزب خسارت وآسیب ندیده است.
 
 
ابراهیم امینی عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی در مورد بنیان مشکلات جامعه گفت: ماهنوز اندر خم یک کوچه هستیم.  منشا خیلی از مشکلات ما این است که ما هنوز اصل اول قانون اساسی را درک نکردیم واگر درک کرده باشیم هنوز درست اجرایی نکرده ایم. اصل اول می گوید نوع حکومت جمهوری اسلامی واین مردم سالاری بار حقوقی دارد. اصل آخر قانون اساسی تصریح کرده که جمهوریت نظام غیر قابل تغییر است. اگر همه مدیران ارشد واجرایی به آن پایبند بودند بیشتر این مشکلات فعلی وگذشته گریبان جامعه ما را نمی گرفت.
 
 
وی در مورد اصل جمهوریت قانون اساسی افزود: منظور از جمهوری این است که اداره کشور بر مبنای آراء عمومی پذیرفته شده است. این جمهوریت خودیک میثاق است بین مردم وحکومت ومدیران وکسانی که مسئولیت می گیرند.آنها باید قانون اساسی را سرلوحه کار خویش قرار دهند. نه اینکه سلیقه ای جامعه را اداره کنند.
 
 
امینی افزود: اگر ما به دموکراسی باور داشتیم این جدالها معنا نداشت. در انتخابات مجلس عده ای به عنوان کاندیدا برنامه ارائه می دهند ومردم بر اساس برنامه رای می دهند نه به خود اشخاص بلکه به برنامه آنها رای می دهند. وقتی به رئیس جمهور می گویند شما رئیس جمهور باش وبرنامه هایت را کنار بگذار بیشتر شبیه طنز است. چون مردم به برنامه رای دادند نه به شخص دکتر روحانی.  کسانی هم که در اقلیت قرار گرفتند باید تلاش کنند برنامه اکثریت اجرا شود.
 
 
امینی در مورد مشکلاتی که رییس جمهور با آن مواجه است گفت: رئیس دولت مجبور است افرادی را به کار بگیرد که برنامه هایش راقبول ندارند واین یکی از دلایل مهم عدم تحقق وبرخی وعده ها در عرصه های مختلف است و موفقیت در حوزه سیاست خارجی را اگر دقت کنید تنها به این دلیل است که تیم سیاست خارجی برنامه های دکتر روحانی را قبوا داشتند.
 
 
جمهوریت به زیر ساختهایی نیاز دارد ویک راهکارهایی برای آن باید تعریف شود.اجرایی شدن جمهوریت نیاز به احزاب قوی دارد واینکه می گویند جمهوریت باشد ولی برنامه نباشد ثمره اش امثال محمود احمدی نژاد می شود . به نام امام زمان مملکت را چپاول می کنند وبه هیچ کجا هم پاسخگو نیستند.
در آمریکا یک سیاهپوست مسلمان رئیس جمهور می شود وهمه تبعیت می کنند ومی پذیرند، هروقت ما اصل اول قانون اساسی را پذیرفتیم مشکلاتمان کاهش می یایبد، مشکل اصلی ماعدم اجرای قانون اساسی است.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها