بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۵۸۵۴۳
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۴ - ۱۱:۱۴
بیزینس اینسایدر بررسی کرد:
در برجام هیچ اشاره ای به رفتار و تحرکات ایران در خاورمیانه یا موضع استراتژیک جمهوری اسلامی در قبال طرف های مختلف این توافقنامه نشده است. حال نیز بازداشت 10 ملوان نظامی آمریکا در آب های خلیج فارس و اقدامات پس از آن تاثیری بر روند اجرای برجام نخواهد داشت.
تدبیر24 :در برجام هیچ اشاره ای به رفتار و تحرکات ایران در خاورمیانه یا موضع استراتژیک جمهوری اسلامی در قبال طرف های مختلف این توافقنامه نشده است. حال نیز بازداشت 10 ملوان نظامی آمریکا در آب های خلیج فارس و اقدامات پس از آن تاثیری بر روند اجرای برجام نخواهد داشت.

به گزارش گروه بین الملل رویداد24 به نقل از بیزینس اینسایدر، شش ماه پس از نهایی شدن توافق تاریخی هسته ای ایران، این کشور همچنان رویکرد گذشته خود را حفظ کرده است. اواخر ماه دسامبر یک کشتی جنگنده ایرانی موشک های غیرهدایت شونده ای را به سمت ناوهواپیمابر آمریکا در تنگه هرمز شلیک کرد.

ایران در ماه اکتبر نیز یک شهروند و تاجر آمریکایی به نام سیامک نمازی را دستگیر کرد و در ماه نوامبر نیز جیسون رضاییان، خبرنگار واشنگتن پست و شهروند آمریکایی را که بیش از یک سال در این کشور بازداشت است، به جرم جاسوسی محاکمه کرد.

در نهایت نیز روز سه شنبه ایران 10 ملوان آمریکایی را در آب های خلیج فارس در دو قایق دستگیر کرد و به گفته مقامات آمریکایی متعهد شد که «بی درنگ» قایق ها را پس دهد.

اما علیرغم تمام این مسائل یک موضوع به هیچ وجه قابل تردید نیست: این شرایط هیچ تاثیری بر اجرای توافق هسته ای ایران که قرار است از اواخر ماه جاری میلادی آغاز شود، نخواهد داشت.

برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) که میان ایران و گروه 1+5 نهایی شد، مانند تمام توافقنامه های مربوط به تسلیحات هسته ای بر جدایی مسئله اشاعه هسته ای از تمامی مسائل دیگر تاکید دارد.

در برجام هیچ اشاره ای به رفتار و تحرکات ایران در خاورمیانه یا موضع استراتژیک جمهوری اسلامی در قبال طرف های مختلف این توافقنامه نشده است. تفکری که در پس این توافق وجود دارد این است که ممانعت از اشاعه هسته ای از چنان اهمیتی برخوردار است که ارزش پیگیری کاملا جداگانه را دارد.

همین فلسفه تاکنون باعث اجرای موفقیت آمیز چندین توافق عدم اشاعه آمریکا از زمان پایان جنگ سرد تاکنون شده است. برجام نیز مانند همین توافق ها است. در حال حاضر سنجش میزان موفقیت این توافق به پایبندی ایران به آن بستگی دارد و جمهوری اسلامی تاکنون به تمام تعهدات خود عمل کرده است.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها