بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۵۸۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۳۶
10 هزار نفر محکوم غیر عمد وجود دارد که امید است با تلاش های مردم نهاد در حوزه هایی مانند تولید بسته آموزشی و حتی مستند سازی در خصوص فرهنگ سازی بتوانیم میزان آسیب ها را کاهش داده و با رویکرد پیشگیرانه ای وقوع جرائم را کاهش دهیم.
تدبیر24 :ستاد دیه کشور با گروهی از حقوقدانان، کارشناسان اجتماعی،هنرمندان و خیران کارگروه محتوای آموزشی و اصلاح رفتار شهروندی را تشکیل می دهد.

به گزارش شبکه مجازی آستان سید اسدالله جولایی مدیر عامل ستاد دیه کشور از تشکیل این کارگروه به همت معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم قوه قضاییه خبر داد و گفت:هدف از تشکیل این کارگروه گسترش و رشد فرهنگ حقوقی و انتظامی شهروندان است. زیرا از این طریق بسیاری از اصول فرهنگی و آداب مدنی نهادینه می شود همچنین فرهنگ های اصیلی مانند قانون مداری و احترام به حقوق شهروندی نیز در بین مردم رواج پیدا می کند و نهادینه کردن چنین آدابی در جامعه بسیار حائز اهمیت است.

به گفته مدیر عامل ستاد دیه،بر اساس ارقام و آمارها،می توان این گونه نتیجه گیری کرد که 10 هزار نفر محکوم غیر عمد وجود دارد که امید است با تلاش های مردم نهاد در حوزه هایی مانند تولید بسته آموزشی و حتی مستند سازی در خصوص فرهنگ سازی بتوانیم میزان آسیب ها را کاهش داده و با رویکرد پیشگیرانه ای وقوع جرائم را کاهش دهیم.

جولایی در ادامه بیان کرد:موضوع با اهمیتی که امروز باید با تلاش های همه جانبه مانع از رشد آن در جامعه شد بحث خشونت های خانوادگی،استعمال مواد مخدر و.... است که تلاش مان بر آن است تا با ایجاد چنین بسترهای فرهنگی بتوانیم در ورود افراد به زندان جلوگیری کنیم.

وی در ادامه با اشاره به همکاری و مشارکت های مردمی و نیکوکاران در این امر انساندوستانه گفت:چنانچه همیاری و همدلی مردم و خیران نباشد نمی توان زمینه را برای پیشگیری از وقوع جرم مهیا ساخت.همدلی و همکاری دو مولفه ای است که آمارهای مربوط به معضلات اجتماعی را کاهش می دهد از این رو برای کاهش آسیب های اجتماعی نیاز به سرمایه گذاری است.

جولایی با بیان این مطلب که نکات آموزشی برای کاهش وقوع جرم باید در مقاطع تحصیلی وجود داشته باشد خاطر نشان کرد:نیاز است تا برخی نکات آموزشی در همه مقاطع تحصیلی وجود داشته باشد همچنین ایجاد برخی برنامه های پرمحتوا در زمینه کاهش خشونت و جرم و بزهکاری نیز تاثیرات فراوانی در جامعه و برای فرد و خانواده اش وجود خواهد داشت.بدیهی است برای کاهش میزان جرائم عمد و غیر عمد در جامعه باید رعایت قوانین و مقررات و حتی حقوق شهروندان نسبت به یکدیگر نیز آموزش داده شود.بنابراین هدایت عمومی نیازمند تشویق و ترغیب شهروندان است.
برچسب ها: تدبیر24
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها