بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۵۹۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۸
در برخی نقاط شهر تهران می‌توان خانه‌هایی با ارزش یک میلیون تومان در هر متر مربع پیدا کرد.

 تدبیر24:به گزارش ایسنا، اغلب این خانه‌ها که قرارداد آنها در سایت‌های رسمی ثبت شده در مناطق 11، 15، 16، 17 و 18 قرار دارند و بررسی‌ها نشان می‌دهد تمایل به سکونت در برخی از این خانه‌ها پایین است و از سویی به دلیل جدا افتادن و محصور شدن آنها در بین مجتمع‌های آپارتمانی شرایط تجمیع پلاک برای نوسازی این املاک وجود ندارد.

جدول زیر قیمت برخی خانه‌های یک میلیون تومان در هر متر مربع را نشان می‌دهد:

محله متراژ سن بنا قیمت
امامزاده حسن 50 متر 25 سال 50 میلیون
هفده شهریور 189 متر 39 سال 189 میلیون
باغ آذری 50 متر 54 سال 50 میلیون
شیوا 55 متر 22 سال 55 میلیون
جوادیه 50 متر 29 سال 50 میلیون
امامزاده معصوم 65 متر 21 سال 65 میلیون
شوش شبیر 130 متر 58 سال 130 میلیون
مهرآباد جنوبی 50 متر 40 سال 50 میلیون
خاک سفید 80 متر نوساز 80 میلیون

این گزارش از بین 35 مورد خانه ارزان قیمت که برای فروش به دفاتر مشاور املاک سپرده شده‌اند انتخاب شده که موقعیت، امکانات و محله در پایین بودن قیمت این خانه‌ها تاثیرگذار است و بررسی‌ها از وضعیت این خانه‌ها نشان می‌دهد اغلب آنها کلنگی و پشت قواره هستند.

اما تمایل سازندگان به خرید خانه های کلنگی در منطقه مناسب، متراژ بالا و با بر زیاد بسیار بیشتر است و اگر مالک یک خانه کلنگی توان مالی زیادی برای ساخت خانه کلنگی خود نداشته باشد، بنابراین سازنده‌ای را برای مشارکت در ساخت انتخاب می کند که معمولا هم در اینگونه معاملات 60 درصد به مالک و 40 درصد به سازنده تعلق می‌یابد که طی سال‌های اخیر این نسبت به 50-50 تغییر یافته است.

بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها