بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۶۲۱۵۱
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۶
تدبیر24 :به گزارش خبرنگار میراث فرهنگی ایسنا، هرچند گاهی این اتفاقات توسط رسانه‌ها نَقل محافل و مسئولان میراث فرهنگی می‌شود، اما پس از مدتی باردیگر این هشدارها مُهر سکوت می‌خورند و شهرک‌های صنعتی و روستاها همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

محمد حسن طالبیان،‌ معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری که پیش از تصدی معاونت میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، مدیر مجموعه‌ی جهانی پارسه پاسارگاد بود، در این زمینه به خبرنگار ایسنا توضیح می‌دهد.

او می‌گوید: قبل از دولت کنونی، مالکِ زمینی که در حال حاضر سوله‌ی کارخانه‌ تولید رُب در آن قرار دارد، از اداره‌ی میراث فرهنگی شهرستان آباده برای احداث این کارخانه استعلام می‌گیرد، مدیر آن اداره که موظف به فرستادن این درخواست به اداره کل میراث فرهنگی استان بوده است، این کار را انجام نمی‌دهد و مجوز را به وی می‌دهد که مالک نیز کار خود را براساس این مجوز آغاز می‌کند.

وی با بیان این که در حال حاضر پرونده‌ی این تخلفِ مدیر سابق اداره میراث فرهنگی شهرستان آباده در دادگاه است، توضیح می‌دهد: با آغاز دولت جدید و پس از پیگیری‌های میراث فرهنگی استان‌ برای توقف کار، مالک به دادگاه شکایت می‌کند، اما دادگاه رای را به نفع مالک صادر می‌کند و او نیز کار ساخت کارخانه را ادامه می‌دهد.

طالبیان کارخانه کنونی تولید رُب و ترشی را شامل یک‌سری سوله‌های انبار شده از گوجه فرنگی می‌داند و تاکید می‌کند: در حال حاضر هیچ ساختمانی به عنوان کارخانه در فضای پاسارگاد قرار نگرفته است، اما آن‌ها در مرز حریم بنای جهانی پاسارگاد هستند.

او می‌گوید: به همین دلیل اداره کل میراث فرهنگی استان فارس به صورت جدی پیگیر این پرونده است تا حکم را از دادگاه‌های بالاتر برای جابه جا کردن سوله‌ها بگیرد.

معاون میراث فرهنگی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، همچنین به حریم‌های مهم کنوانسیون یونسکو و جهانی بودن مجموعه‌ی تاریخی پاسارگاد اشاره می‌کند و ادامه می‌دهد: باید این مشکل را برطرف کنیم.

او همچنین در باره‌ی توسعه‌ی روستاهای قرار گرفته در حریم پاسارگاد و نقش رستم اظهار می‌کند: همه‌ی روستاهای قرار گرفته در محدوده جهانی پاسارگاد ، طرح هادی دارند، بنابراین هیچ کدام از آن‌ها نمی‌توانند از آن طرح خارج شوند و اگر مشکلی در این زمینه مشاهده شود ما به صورت جدی پیگیری فنی و حقوقی می‌کنیم.


برچسب ها: تدبیر24 ، پاسارگاد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها