بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۶۲۵۷۶
تاریخ انتشار: ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۲:۰۰
تدبیر24 :«فرارو» به نقل از بی‌بی‌سی نوشت: هدف از راه‌اندازی این سرویس جدید تابستانه در شهر ژنگژو که قرار است در ساعات شلوغ صبح و عصر کار کند، کم‌کردن مزاحمت‌های جنسی برای زنان است.

شرکت اتوبوس‌رانی محلی می‌گوید که این کار مانع ایجاد مزاحمت برای زنانی می‌شود که لباس‌های تابستانه پوشیده‌اند و در عین حال فضای راحتی برای مادرانی ایجاد می‌کند که باید به نوزادان خود شیر بدهند.

استفاده از واگن‌های مترو و قطار زنانه در خیلی از کشورها مرسوم است و در همه جا به یک اندازه موفق نبوده ولی این طرح سابقه چندانی در چین ندارد.

زنانی که از این اتوبوس‌ استفاده می‌کنند در مصاحبه‌ها گفته‌اند که سرویس خوبی است. به گفته یکی از آنها «البته که ایده خوبی است، احترام زنان را در نظر می‌گیرد.»

ولی شماری از مردان خیلی راضی نیستند. یکی از آنها گفته که «مزاحمت برای زن‌ها در وسایل حمل‌ونقل عمومی متداول نیست.» مرد دیگری هم به رادیوی ملی چین شکایت کرده که «باید مدت زیادی منتظر اتوبوس بعدی می‌شدم چون نگذاشتند سوار شوم.»

ویدئویی که در اینترنت پخش شده مرد پیری را نشان می‌دهد که در حال سرزنش راننده‌ای است که نگذاشته سوار اتوبوس شود. او با صدای بلند می‌گوید «تو داری علیه من تبعیض قائل می‌شوی! این اتوبوس عمومی است!» دیگران ولی انگار برایشان مهم نیست و از روش دیگری برای رسیدن به مقصد استفاده می‌کنند.

این مساله بحث‌های داغی را در سایت ویبو در پی داشته. خیلی از زنان از این طرح استقبال کرده‌اند ولی یکی می‌گوید که «همه مردها بد نیستند، ولی فکر نمی‌کنید که این طرح تبعیضی علیه همه مردهاست؟»

البته این ایده در میان مردها هم طرفدار دارد ولی بعضی‌ها فکر می‌کنند که باعث بی‌اعتمادی عمومی به مردها می‌شود. خیلی‌ها هم فکر می‌کنند که باید برای آن مرد پیری که در ویدئو دیده شده استثناء قائل می‌شدند.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها