بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۶۴۳۲۶
تاریخ انتشار: ۱۱ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۴
تدبیر24 : بین 6 تا 9 ماهگی اوج تحولات جسمانی و عاطفی کودکان به شمار می رود.در این سن معمولا کودکان جدایی از والدین را نیز باید آموزش ببینند تا وابستگی های شان کمتر شود.
بین 6 تا 9 ماهگی اوج تحولات جسمانی و عاطفی کودکان به شمار می رود.در این سن کودکان قادر هستند که زمان بیشتری را با افراد خانواده تعامل کنند و از همین برخوردها برقراری ارتباط با محیط پیرامونی را می آموزند.

به گزارش آستان، در این سن معمولا کودکان جدایی از والدین را نیز باید آموزش ببینند تا وابستگی های شان کمتر شود.کودکان نیز مدام درر حال تجربه کردن دنیای اطراف هستند .در این دوره سنی خاص دنیای بیرون با دنیای درون برای کودک معنای متفاوتی پیدا می کند.

در این سن کودکان به معنای جدا بودن دست پیدا می کنند و به همین علت است که اغلب برخی کودکان نگران می شوند و این نگرانی بیشتر به این منظور است که مادر خود را در همه شرایط نمی بینند.در حالیکه مادر باید هنگام دور شدن از نظر کودک با او حرف بزند و اگر کودک تصویر مادر را نمی بیند حداقل به صدایش گوش دهد تمرین این راهکار به تدریج کودکان را مستقل می کند.

یکی از مواردی که باید والدین به خصوص مادر به آن توجه خاص داشته باشد،این است که در این دوره سنی رسیدگی به ظرفیت ذهنی کودکان نیز حائز اهمیت است و والدین باید در این مورد صبور رفتار کنند و با بازی ک سخن گفتن با کودک خود ظرفیت ذهنی فرزند خود را افزایش دهند.

منبع:ساینس دیلی

برچسب ها: تدبیر24 ، ظرفیت ذهنی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها