بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۶۵۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۳:۰۰
صنعت نفت که در واقع پیشانی اقتصادی کشور است از این موضوع انتفاع بیشتری خواهد برد ، چرا که با انتشار لیست اعضای کمیسیون انرژی مجلس دهم و کاندیداهایی که قرار است ریاست این کمیسیون را کسب نمایند کمتر مخالف سرسخت با دولت دیده می شود .
تدبیر24 :میثم قدیری- " کار را به کاردان باید سپرد "، ضرب المثلی که در حال حاضر و در صف کشی نمایندگان مجلس برای قرار گیری در کمیسیون های تخصصی مجلس که تصمیم سازان آینده کشور هستند نمود بیشتری پیدا خواهد کرد.
یکی از کمیسیون های مهم و صد البته حساس در مجلس، کمیسیون انرژی می باشد ، کشور ما سرشار از منابع نفتی است و به فراخور آن درصد بالایی از درآمدهای صادراتی به نفت و مشتقات آن اختصاص دارد ، پس خواه ناخواه تمام جنبه های زندگی مردم به نفت گره خورده و تصمیم گیری در خصوص نفت و آینده آن باید توسط افرادی صورت گیرد که به نوعی " آچار فرانسه " این حوزه باشد و با تمام زیر و بم این بخش مهم از اقتصاد آشنایی کامل داشته باشد .
در مجلس نهم کشمکش ها و لابی های زیادی برای کسب کرسی ریاست کمیسیون انرژی مجلس صورت گرفت چرا که بهارستان نشینان سابق و البته مخالفان سرسخت وزارت نفت تمام هم و غم خود را برای ضربه زدن به دولت روحانی و در راس آن شخص وزیر بسیج کرده بودند و نتیجه آن جز ایجاد نا آرامی چیزی را عاید حوزه صنعت نفت کشور نکرد.
اما پس از انتخابات 7 اسفند و چرخش و تغییر چیدمان گروه راه یافته به خانه ملت، دیگر دولت تنش های دوران گذشته را نداشته و با خیالی آسوده تر می تواند طرح های خود را به اجرا در آورد .
صنعت نفت که در واقع پیشانی اقتصادی کشور است از این موضوع انتفاع بیشتری خواهد برد ، چرا که با انتشار لیست اعضای کمیسیون انرژی مجلس دهم و کاندیداهایی که قرار است ریاست این کمیسیون را کسب نمایند کمتر مخالف سرسخت با دولت دیده می شود .
هفته آینده قرار است تکلیف اعضا و ریاست این کمیسیون مشخص شود و تا به امروز 3 نفر برای ریاست این کمیسیون مهم مجلس نام نویسی کرده اند . هدایت الله خادمی، حسین امیری خامکانی و بهروز نعمتی در لیست کاندیداتوری راس کمیسیون انرژی مجلس قرار دارند.   شنیده ها حاکی از آن است که در شرایط کنونی کشور که موضوع اقتصاد از اهمیت ویژه ای برخوردار است، وفاق دو طیف سیاسی کشور بر این امر استوار گشته که افراد متخصص وارد راس هرم کمیسیون ها شوند که اگر این توافق جنبه عملی به خود گیرد قطعا در آینده خبری از تنش های دوران پیش و یا به نوعی چوب لای چرخ گذاشتن در بین قوا دیده نخواهد شد و دولت با فراغ بال می تواند به مسیر خود ادامه دهد .
در بین لیست ارائه شده برای دستیابی به کرسی ریاست کمیسیون انرژی ، تنها هدایت الله خادمی سابقه اجرایی و تخصصی در نفت را دارد، خامکانی در مجلس نهم تنها سخنگوی این کمیسیون بوده و نعمتی نیز سابقه فعالیت در کمیسیون صنایع و معادن مجلس نهم را داشته است.  
سپردن این سمت به شخصی که از بدنه نفت و آشنا با کم و کیف آن بوده می تواند راهگشای بسیاری از معضلاتی که صنعت نفت با آن دست و پنجه نرم می کند باشد چرا که می داند نفت چیست، چگونه استخراج می شود، تفاوت آن با سایر کالاها در چیست و خلاصه اگر سخنی به میان می آورد کارشناسی شده و از روی قصد و غرض و رسیدن به مقاصد سیاسی یک طیف خاص نیست!
ورود رئیسی که بتواند اعضا و به ویژه سایر نمایندگان را در خصوص امضا یک قانون در جهت بهبود شرایط، آن هم با ادله کارشناسی  مجاب نماید قطعا برای آینده کشور مثمر ثمر خواهد بود.
  کارنامه خادمی در حوزه انرژی و نفت گویای این مطلب است که او می تواند با تجربیاتی که طی سال های گذشته کسب نموده کمک شایانی برای صنعت نفت کشور باشد ، کمااینکه سایر اعضای کمیسیون انرژی نیز بر این مهم به اجماع رسیده اند و شنیده ها حاکی از آن است که جنوبی ها مدافع سرسخت خادمی برای دستیابی به ریاست کمیسیون انرژی هستند .
 هفته دیگر ، برای نفت و اقتصاد کشور هفته سرنوشت سازی خواهد بود چرا که انتخاب رئیس کمیسیون انرژی می تواند صنعت نفت کشور را از حالت کنونی نجات دهد .
منبع: نفت ما
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها