بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۶۵۲۱۳
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۰
تدبیر24 :برآورد می‌شود که در سال 2030 بیماری دیابت هفتمین عامل مرگ و میر در انسان خواهد بود. مرگ و میر ناشی از دیابت در سال 2011 معادل با مجموع مرگ‌های ناشی از بیماری‌های مهم واگیر از جمله ایدز، مالاریا و سل بوده است.
متخصص غدد گفت: براساس مطالعات مختلف در حال حاضر حدود ۴.۵ تا ۵ میلیون نفر در کشورمان مبتلا به دیابت هستند که نیمی از آن‌ها از بیماری‌ خود بی‌اطلاع هستند.

به گزارش فارس، علی ربانی در مورد شیوع بیماری دیابت گفت: در سال 2012 دیابت عامل مستقیم مرگ یک و نیم میلیون انسان در سرتاسر جهان بوده است.

وی افزود: برآورد می‌شود که در سال 2030 بیماری دیابت هفتمین عامل مرگ و میر در انسان خواهد بود. مرگ و میر ناشی از دیابت در سال 2011 معادل با مجموع مرگ‌های ناشی از بیماری‌های مهم واگیر از جمله ایدز، مالاریا و سل بوده است.

متخصص غدد تصریح کرد: در سال 2014 بیش از 9 درصد از جمعیت بالای 18 سال جهان و در سال 2015 تقریبا 415 میلیون فر مبتلا به دیابت بوده‌اند و پیش‌بینی می‌شود این تعداد تا سال 2040 به بیش از 642 میلیون نفر خواهد رسید.

ربانی گفت: همچنین، 318 میلیون نفر در شرایط پرخطر برای بروز دیابت هستند و تخمین زده می‌شود که سال 2035 یک میلیارد نفر دچار دیابت و یا در معرض خطر بالای بروز آن هستند. به بیان دیگر، در سال 2015، در دنیا، هر 11 نفر 1 نفر دچار دیابت وجود دارد. در صورتی که تا سال 2040، این میزان افزایش یافته و به یک نفر دیابتی در هر 10 نفر جمعیت خواهد رسید.

وی در مورد تحلیل وضعیت بیماری در ایران گفت: طبق آمار ششمین چاپ اطلس دیابت تعداد کل بیماران دیابتی در جمعیت 20 تا 79 سال در ایران در سال 2013 تقریبا 4.5 (چهار و نیم) میلیون نفر بوده است. در همان سال در ایران شیوع دیابت نیز 8.4 درصد بود.

متخصص غدد افزود: هم اکنون برآورد شیوع دیابت تیپ یک در ایران 3.7 درصد هزار است و براساس مطالعات مختلف در حال حاضر حدود 4.5 تا 5 میلیون نفر در کشورمان مبتلا به دیابت هستند که نیمی از آن‌ها از بیماری‌ خود بی‌اطلاع هستند.

ربانی ادامه داد: اگرچه سازمان بهداشت جهانی پیش‌بینی کرده تا سال 2035 تعداد مبتلایان به دیابت در ایران به 6.5 میلیون نفر افزایش یابد اما با توجه به تغییر برآوردهای سال‌های اخیر این سازمان، در صورت عدم مداخلات مناسب، انتظار می‌رود تعداد بیماران دیابتی در کشورمان تا دو دهه، دیگر بیشتر از رقم فوق باشد.

برچسب ها: تدبیر24 ، دیابت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها