بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۶۵۵۰۱
تاریخ انتشار: ۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۷:۳۰
تدبیر24 :مي‌تواند شما را تا مرز خودكشي پيش برد. شما نبايد زندگي خود را يك دايره بي‌پايان و هدف بدانيد. اين وظيفه خود شماست كه به زندگي خود معنا بخشيد.

يكي از خصوصيات انسان، تنوع‌طلبي و نياز به تغيير مداوم در شكل و نوع محركات بيروني است. سازگاري حسي سبب مي‌شود ما از فعاليت‌هاي تكراري به ستوه آييم. سازگاري حسي يعني: كاهش حساسيت حواس، زماني كه در معرض مداوم يك عامل محرك ثابت و تغييرناپذير قرار مي‌گيرند. مثلا پس از خريد يك تلفن همراه نو شوق و ذوق فراواني داريم اما پس از گذشت يكي دو ماه همان تلفن همراه برايمان تكراري و ملال‌آور مي‌شود.

براي غلبه بر بي‌حوصلگي در زندگي از اين راهكارها سود بريد:
1- سعي كنيد هر از چند گاهي در زندگي خود تغييراتي هر چند جزيي ايجاد كنيد.

2- بيكاري و فقدان فعاليت يك عامل مهم در ايجاد بي‌حوصلگي است. دست به كار شويد، با نشستن و به نقطه‌اي خيره شدن چيزي عوض نمي‌شود. برخيزيد و خودتان را با كاري مشغول سازيد.

3- حس پوچي و اين باور كه زندگي، شغل و فعاليت‌هاي شما بي‌معني هستند، مي‌تواند شما را تا مرز خودكشي پيش برد. شما نبايد زندگي خود را يك دايره بي‌پايان و هدف بدانيد. اين وظيفه خود شماست كه به زندگي خود معنا بخشيد.

4- هر روز يك چيز جديد ياد بگيريد و به علم خود بيفزاييد.
 
5- خود را به چالش بكشانيد. به فعاليتي دست بزنيد كه در شما استرس ملايمي ايجاد مي‌كند. مانند برد و باخت (در بازي، ورزش) و يا پذيرش ايده‌هاي جديد.

6- به ياد داشته باشيد كه هيچ چيز كسالت‌بار و خسته‌كننده نيست، بلكه اين ذهن بي‌حوصله شماست كه همه چيز را كسل‌كننده مي‌بيند. بي‌حوصلگي يك امر نسبي و دروني است. افكار خود را تغيير دهيد تا احساسات شما نيز تغيير يابند.

7- حس كنجكاوي خود را برانگيزيد. نسبت به پيرامون خود بي‌تفاوت نباشيد. سعي كنيد از همه چيز سر در بياوريد. البته به غير از مسايل شخصي ديگران.

8- خيال‌پردازي كنيد. خيال‌پردازي بيش از حد سبب دور افتادن شما از واقعيت‌ها و حقايق مي‌شود، اما از تخيل خود مي‌توانيد در رفع بي‌حوصلگي كمك بگيريد. خيال‌پردازي كنيد و به آرزوهاي خود دست يابيد.

9- تكرار فعاليت‌هاي روزمره و يا از روي عادت، بسيار خسته‌كننده است. بنابراين ديگر ايده‌ها، گزينه‌ها و احتمالات را هم انتخاب كنيد. مثلا هر روز براي صبحانه چاي شيرين نخوريد، يك روز هم قهوه و يا شير بخوريد و يا هر روز سر يك ساعت فعاليت خاصي را انجام ندهيد. هر از گاهي طرز لباس پوشيدن و يا مدل موي خود را تغيير دهيد.

10- تكراري نباشيد.

منبع: مجله موفقیت
برچسب ها: تدبیر24 ، بی حوصلگی
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها