بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۶۶۰۸۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۵ - ۰۲:۰۰
 تدبیر24داريوش قنبري،عضو شوراي مرکزي حزب مردمسالاري در گفتگو با خبرنگار سياسي آريا در خصوص علت عدم حضور آقاي عارف در جلسه مشترک دولت و مجلس، گفت: نمي شود گفت اگر کسي در اين مراسم افطاري شرکت نکرد، قهر يا دلخور است. به هر حال طيف تندروي اصولگرا هر چه به انتخابات رياست جمهوري بيشتر نزديک مي شويم، سعي مي کند از اين فضا بيشتر استفاده تبليغاتي کند. مسئله شرکت نکردن آقاي عارف هم ربطي به اين بحث ها و حاشيه ها ندارد، شايد ايشان به دليل برخي مسائل شخصي در اين مجلس شرکت نکردند. فکر نمي کنم آقاي عارف دنبال چنين مسائل و قهر با دولت باشد، قطعا چنين موضوعي مطرح نيست.
قنبري در ادامه در خصوص علت سکوت آقاي عارف، گفت: سکوت آقاي عارف به دليل منزوي شدن ايشان نيست. در هر صورت لزومي ندارد که بعد از وقوع هر اتفاقي، ايشان حتما در آن مورد صحبتي کنند. آقاي عارف و آقاي لاريجاني رقابت دوستانه اي با هم داشتند. اينگونه نبوده که هر دو، در طيف متفاوت و در مقابل هم باشند. آقاي عارف هم به فراخور بحث رياست مجلس، در آن زمان حضور بيشتري در رسانه ها داشته است، حالا اين موضوع تمام شده و نيازي به صحبت درباره آن نيست. فراکسيون اميد در مجلس بيش از 100عضو دارد و از فراکسيون هاي تعيين کننده در اين مجلس است. آقاي عارف هم به عنوان رئيس اين فراکسيون شخصيتي تاثير گذار در مجلس است. بحث انزواي آقاي عارف به هيچ وجه مطرح نيست و ايشان در حال برنامه ريزي هاي کار خود  براي آينده و حل مسائل و مشکلات کشور هستند. آقاي عارف کلي برنامه براي مجلس داشتند، که بايد اين برنامه ها را عملي کنند. آقاي عارف در جلسه تقدير و تشکر از اعضاي شوراي عالي سياستگذاري اصلاح طلبان بيان کردند، که اين هنوز آغاز راه است و برنامه هايي را که براي حل مسائل و مشکلات کشور و مردم دارند، از اين به بعد بايد ارائه کنند. آقاي عارف در ماههاي آينده حضور تاثير گذار خودشان را در مجلس و در راس فراکسيون اميد به نمايش خواهند گذاشت.
عضو شوراي مرکزي حزب مردمسالاري در خصوص اينکه آيا گلايه هاي اصلاح طلبان از دولت، باعث شرکت نکردن آقاي عارف در جلسه مشترک دولت و مجلس شده است؟، گفت: اين بحث ها، تنها بحث هاي تفرقه انگيزي است که عمدتا اصولگرايان افراطي به دنبال دامن زدن به آنها هستند. استراتژي دولت در انتخاب رئيس مجلس، استراتژي بي طرفي بوده و خيلي در اين خصوص نمي شود دولت را زير سئوال برد که چرا از کانديداي خاصي حمايت نکرده است. اين گلايه ها هم، گلايه هاي اصلاح طلبان نيست. طيف تندرو و افراطي به دليل شکست در انتخابات سال 92، که در سال 94 شکستشان مضاعف شد، روز به روز به سمت انزوا پيش مي روند و دنبال تفرقه افکني بين دولت و اصلاح طلبان هستند. اين طيف بايد بدانند اين آرزو را به گور خواهند برد. اصلاح طلبان و دولت از هم جداشدني نيستند و همچنان اصطلاح طلبان از آقاي روحاني حمايت خواهند کرد.
وي در پايان در خصوص احتمال کانديداتوري آقاي عارف در انتخابات رياست جمهوري سال 96، گفت: آقاي عارف در اين زمينه خودشان بايد اعلام آمادگي کنند، کسي حق ندارد از جانب اصلاح طلبان اظهار نظر کند. اصلاح طلبان خودشان مي توانند در اين زمينه ها صحبت کنند. ضمن اينکه تا آنجا که من خبر دارم آقاي عارف برنامه اي براي شرکت در انتخابات رياست جمهوري 96 ندارند.
برچسب ها: تدبیر24 ، عارف ، دولت
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها