بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۶۶۲۲۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ تير ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۰
بانو مهدیه الهی قمشه‌ای (محقق ادبیات عرفانی) که به دلیل مشکل تنفسی وعفونت ریه و بعد از یک دوره بستری شدن در بخش آی سی یوی بیمارستان آتیه به منزل منتقل شده بود؛ دیشب در سن ۷۹ سالگی درگذشت.
 تدبیر24:  بانو مهدیه الهی قمشه‌ای (محقق ادبیات عرفانی) که به دلیل مشکل تنفسی وعفونت ریه و بعد از یک دوره بستری شدن در بخش آی سی یوی بیمارستان آتیه به منزل منتقل شده بود؛ دیشب در سن ۷۹ سالگی درگذشت.

افشین علا (شاعر و داماد بانو مهدیه الهی قمشه‌ای) در گفت‌و‌گو با خبرنگار ما، درباره آخرین وضعیت این محقق ادبیات عرفانی گفته بود: ایشان به دلیل مشکل تنفسی و عفونت ریه، با اکسیژن و تجهیزات پزشکی ادامه حیات دارند ولی درمان دیگر فایده‌ای ندارد و حالشان روبه وخامت گذاشته است.

مهدیه الهی قمشه ای (متولد ۱۳۱۶ خورشیدی) از سن کودکی در خدمت پدر خود مهدی الهی قمشه‌ای، به شعر و ادب علاقه‌مند شده و شعر می‌خوانده‌است و با مثنوی الاطفال آشنا شده‌است. از اساتید وی علاوه بر پدر از: «جلال همایی»، «شهابی»، «صدرالدین محلاتی»، «دکتر شفق» و «محمدتقی جعفری» می‌توان نام برد. حسین الهی قمشه‌ای و مرتضی الهی قمشه‌ای نیز برادران ایشان هستند.

او به تحقیق در مثنوی مولوی و تحلیل و تفسیر ادبیات عرفانی و تطبیق آن‌ها با موضوعات قرآنی می‌پردازد و ابیات بسیار زیادی از مثنوی را از حفظ است، و خود هم طبع شعری و ذوق ادبی دارد.

 

منبع: ایلنا
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
محمد مهدی صدیقی خویدک
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۸ - ۱۳۹۵/۰۴/۲۰
0
0
با درود بر روان پاک و والای این بانوی ایران زمین

سال ها از سخنرانی های این بانوی ارجمند بهره ها

برده ایم. آشنایی با افکار و اندیشه های نرم و زیبا و پر از

امید این بانوی گرامی خاطره ی وی را نزد ایرانیان

جاودانی نموده است و الگویی پایدار برای بانوان ایرانی

ترسیم نموده است.

درود بر روان پاک او
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها