بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۶۶۷۴۵
تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲
 تدبیر24باید نظام با شناختی کافی از مهره های فعال پیدا کند تا کار را به دست کاردان بسپارد تا دیگر شاهد چنین هرج و مرج هایی در نظام مالی و پولی نباشیم و از تبعات گسترده منفی اش در امان بمانیم.
با سپردن کار به مهره های فعال کمتر شاهد هرج و مرج نظام پولی خواهیم بود

استاد تمام گروه علوم سیاسی دانشگاه تهران دریافتی های نجومی تعدادی از مدیران نظام را پدیده ای می داند که می تواند موجی از یاس را در نزد لایه های مردم به وجود آورد.

احمد نقیب زاده در گفت و گو با خبرنگار آستان در این رابطه اظهار داشت: به عنوان مثال وقتی یک استاد دانشگاه که مدارج عالی علمی را طی کرده است، بعد از تلاش شبانه  روزی و دشواری های زیادی که در طول یک ماه متحمل شده است، مبلغ ناچیزی را به عنوان حقوق دریافت می کند. وقتی می بیند و می شوند که مدیرانی از نظر علمی و ... به مراتب در سطح پایین تری از خودش هستند، پول های آنچنانی را به عنوان حقوق می گیرند، طبیعی است که با نوعی یاس و سرخوردگی دچار می شود.

وی ادامه داد: دقیقا به همین دلیل باید نظام با شناختی کافی از مهره های فعال پیدا کند تا کار را به دست کاردان بسپارد تا دیگر شاهد چنین هرج و مرج هایی در نظام مالی و پولی نباشیم و از تبعات گسترده منفی اش در امان بمانیم.

وی همچنین افزود: اینکه گروه های سیاسی تلاش می کنند و دنبال این هستند تا از فیش های نجومی استفاده ابزاری کنند، اتفاقی معمولی  است و این دلیل نمی شود که دولت به مسئولیتش توجه نکند و برای بهتر کردن شرایط و برچیدن چنین مساله ای تلاش نکند. مساله ای که اهمیت دارد، این است که قطعا باید تلاش کنیم تا رقابت های سیاسی را در مسایل دیگر که برای جامعه تاثیرگذار هستند، دخالت ندهیم. چرا که اگر هر موضوعی را به سیاست ربط بدهیم ، حل مشکل دور از دسترس می شود و سوءاستفادهِ سوءاستفاده گران برای آنها سهل و راحت خواهد شد.  

احمد نقیب زاده در پایان صحبتهایش درباره نوع واکنش دولت یازدم به حقوق های نجومی گفت: همانطور که در خبرها آمد و همه می دانند رییس جمهوری به معاون اول دستور جلوگیری داده که این کار هم انجام شده است و امیدوارم که دیگر در نظام ما شاهد چنین سوءاستفاده هایی نباشیم.
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها