بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
جمعه ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 26
کد خبر: ۶۸۹۲۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۳
احمدی نژاد حالا که می‌بیند نمی‌تواند بازیگر انتخابات ریاست جمهوری باشد می‌خواهد کارگردانی آن را به عهده بگیرد.
   تدبیر24:  با توصیه مقام معظم رهبری مبنی بر عدم شرکت محمود احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 این سوال در اذهان ایجاد شده است که آینده احمدی نژاد چه خواهد شد؟ آیا احمدی نژاد به راحتی صحنه سیاسی کشور را ترک خواهد کرد و گوشه نشین می‌شود؟
آنهایی که او را می‌شناسند می‌دانند که رییس جمهور سابق ایران با توجه به ویژگی‌های منحصر به فردی که دارد به همین آسانی صحنه سیاسی کشور را ترک نمی‌کند و بازی را به هاشمی، روحانی، اصلاح طلبان و اصول‌گرایان واگذار نخواهد کرد.

طی 24 ساعت گذشته تحلیل‌های گوناگونی در مورد آینده او منتشر شد. از بازگشت احمدی نژاد به شهرداری تهران تا پذیرفتن معاون اولی یکی از نامزدهای انتخابات از پیش بینی‌هایی است که در مورد رییس دولت‌های نهم و دهم انجام شده است.

تحلیل دیگری که می‌شود به آن اشاره کرد و در این نوشتار به آن می‌پردازیم این معناست که احمدی نژاد حالا که نمی‌تواند خودش در انتخابات شرکت کند، فرد دیگری را به نمایندگی خود وارد کارزار انتخابات کند. 

احمدی نژاد چه خواهد کرد؟
احمدی نژاد می‌تواند از مدل هاشمی استفاده کند. هاشمی وقتی از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت شد تلاش کرد تا در قامت حامی "حسن روحانی" وارد صحنه شود. هاشمی در حالی که می‌خواست نامزد انتخابات ریاست جمهوری باشد تبدیل به رییس جمهور ساز شد. آیت‌الله در مجلس دهم نیز این نقش را تکرار کرد. در کنار هاشمی رییس دولت اصلاحات نیز در سال 88 و 92 این استراتژی را دنبال کرد.

احمدی نژاد هم حالا که می‌بیند نمی‌تواند بازیگر انتخابات ریاست جمهوری باشد می‌خواهد کارگردانی آن را به عهده بگیرد. به نظر می‌رسد احمدی نژاد از امروز تا زمان ثبت نام انتخابات ریاست جمهوری تلاش خواهد کرد تا نامزدی شبیه به خود را از نظر سیاسی و اجتماعی راهی کارزار انتخابات ریاست جمهوری کند.

    احمدی نژاد در این میان اما یک مشکل بزرگ دارد. هاشمی و خاتمی وقتی تصمیم گرفتند رییس جمهور ساز شوند افرادی را انتخاب کردند که شناخته شده بودند و هرکدام در قامت یک رییس دولت بودند و حتی سابقه حضور در بالاترین مقام‌های اجرایی کشور را داشتند اما احمدی نژاد در زمان ریاست جمهوری و بعد از آن نتوانست جریان و فردی را تربیت کند که بتواند بار را از دوش جریان احمدی نژاد بردارد.

احمدی نژادی‌ها که به جریان "سوم تیر" معروف هستند، نتوانستند برای گفتمان خود جریان سازی کنند. احمدی نژاد امروز تنها ترین و شناخته شده ترین نماینده این جریان در جامعه است.

یکی دیگر از مشکلات احمدی نژاد این است که او به واسطه مدیریتش در دولت‌های نهم و دهم بسیاری از وزرا و معاونین خود را تبدیل به رقیب کرد. امروز جدی ترین مخالفان احمدی نژاد کسانی هستند که با او کار کرده‌اند. پورمحمدی، متکی، دانش جعفری، صفار هرندی، مصلحی و بسیاری دیگر از جدی ترین منتقدان رییس جمهور سابق ایران هستند.

به نظر می‌رسد که نامزد احتمالی مورد حمایت احمدی نژاد از حلقه فعلی نزدیک به اوست یا نامزد اصول‌گرایی مانند ضرغامی که از نظر فکری به احمدی نژاد نزدیک باشد. باید دید که رییس جمهور سابق ایران چه زمانی از استراتژی‌های خود بعد از نهی رهبری رونمایی خواهد کرد.
برچسب ها: تدبیر24 ، احمدی نژاد
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
-
|
۰۸:۱۲ - ۱۳۹۵/۰۷/۰۷
0
0
احمدی نژاد احمدی نژاد ، یک ایده و عقیده است و دشمن زراندوزان و ستمگران و می ماند
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها