بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی خيرخواهان

بخش خصوصی؛ پایه رشد اقتصادی

اقتصاد ایران در حالی وارد سال پایانی سند چشم‌انداز ۲۰ ساله ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۳ می‌شود که موفقیت کمی در جامه عمل پوشاندن به هدف رشد اقتصادی برای تبدیل ایران به اقتصاد اول منطقه مطابق با این سند داشته است. در واقع انتظار طبیعی این بود که دستیابی به رشد اقتصادی بالا و مداوم و به‌تبع آن ایجاد مشاغل جدید برای انبوه جوانان جویای کار، هر اولویت دیگر مدنظر حکومت را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.
ایران قوی هاشمی‌طبا

ایران قوی

همچون سال‌های گذشته، در روز 22 بهمن مردم ایران در راهپیمایی سالروز پیروزی انقلاب اسلامی یعنی بیست‌و‌دوم بهمن حضور یافتند و خاطره پیروزی انقلاب و نیز شهدای انقلاب و دفاع مقدس را گرامی داشتند. انقلابی که با شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی پیروز شد و مردم اعم از خواص یا عوام با برداشت خود -‌هر‌چند متفاوت- از آن استقبال کرده و بر آن پای فشردند
شنبه ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 April 27
کد خبر: ۶۹۳۲۷
تاریخ انتشار: ۱۷ مهر ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۳
روحانی:
حسن روحانی در دیدار جمعی از ایرانیان مقیم مالزی در کوالالامپور اظهار داشت: ما به امام و رهبری در تاریخ افتخار می کنیم که میلیاردها انسان در سراسر جهان به او به عنوان رهبر آزادگان می نگرند و از او راه و رسم زندگی آموخته اند.
 تدبیر24:  حسن روحانی در دیدار جمعی از ایرانیان مقیم مالزی در کوالالامپور اظهار داشت: ما به امام و رهبری در تاریخ افتخار می کنیم که میلیاردها انسان در سراسر جهان به او به عنوان رهبر آزادگان می نگرند و از او راه و رسم زندگی آموخته اند.

روحانی اظهار داشت: ما در انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی به برکت نام امام حسین(ع) و فرهنگ عاشورا توانستیم برابر قدرت های بزرگ پیروز شویم.

رییس جمهوری گفت: انگیزه، ایمان، شور و شوق ملت ایران نشأت گرفته از فرهنگ عاشورا باعث پیروزی ما شد و امروز هم با همان فرهنگ از مشکلات عبور خواهیم کرد.

دکتر روحانی عشق به وطن را برای پیشرفت و تعالی ایران مهم دانست و گفت: در دل همه شما و ما عشق به وطن موج می زند. مهم است که چگونه و از چه طریقی عزت کشور و منافع ملی را پاس بداریم و به وظیفه خود عمل کنیم. در این راه البته مسؤولان هم باید در برابر ایرانیان خارج از کشور و توان بالای آنها برای کمک به منافع ملی احساس مسئولیت کنند.

رییس جمهوری ایرانیان خارج از کشور را سرمایه ملی و عامل پیوند منافع ملت ایران و نیز کشوری که در آن زندگی می کنند دانست و افزود: همه باید با اخلاق و رفتارمان از آبروی ایران و منافع مردم حراست کنیم که این یک وظیفه بزرگ است.

دکتر روحانی اخلاق و رفتار را از علم مهمتر دانست و گفت: اولین وظیفه ما توهم زدایی بدخواهان نسبت به ایران، حکومت اسلامی و فرهنگ و جامعه ایران است. دشمنان توهماتی نسبت به جامعه ایران، مثل ایران هراسی می سازند که هرگز با واقعیات نمی خواند.

رییس جمهوری إظهارداشت: باید با منطق و اخلاق اسلامی و ایرانی توهمات را از بین ببریم. در زمینه هسته‌ای که دکتر ظریف بار مسئولیت سنگین ملی را به دوش کشیدند یکی از کارهای اصلی ما توهم زدایی بود.

روحانی به برخوردها در این زمینه إشاره کرد و گفت: دکتر ظریف الان هم گاهی حرف های نیشدار را تحمل می کنند. وقتی خدا می خواهد اجر و مزد بدهد همین است. گاهی نیش ها در این دنیا به نوش‌ها در آن دنیا تبدیل می‌شود و البته مردم قدردان زحمات خادمان خود هستند.

رییس جمهوری خاطرنشان کرد: مدام می گفتند ایران در حال ساخت بمب هسته ای است. حال مشخص شده که همه این حرف ها ایران هراسی و توهم زایی بود.

روحانی گفت: البته بعضی شعارهای پشت بلندگوها هم این توهم را بیشتر می کرد. عده ای برای خاموش کردن آتش ،آب و بنزین را اشتباه گرفتند.

رییس جمهوری گفت: کار ما این بود که توهمات و تصورات نابجا را بزداییم. یکی از این توهمات هم این است که می گویند ایران می خواهد همه مسلمانان را شیعه کند. البته ما افتخار می کنیم که شیعه هستیم و استدلال هم می کنیم، اما تشیع خود راه روشنی است و نیازی به تحمیل آن به دیگران نداریم.

روحانی، نیاز امروز دنیای اسلام را وحدت ، اخلاق اسلامی ، پیروی از سیره پیامبر و درک آیات قرآن کریم عنوان کرد و گفت: در این سفر دنبال زدودن برخی توهمات بودیم که این رسالت بر دوش شما هم هست.

رییس جمهوری خطاب به ایرانیان مقیم مالزی افزود: رسالت دیگر شما این است که شرایط را برای توسعه روابط کشور آماده کنید. باید ظرفیت های ایران را به مالزی و ظرفیت های مالزی را به مردم ایران معرفی کنید.

روحانی نسبت به آینده روابط ایران و مالزی إبراز امیدواری کرد و گفت : طی ماه‌های آینده کمیسیون مشترک دو کشور تشکیل خواهد شد.

روحانی به فضای مثبت پس از برجام و آغاز اجرای قراردادهای خارجی اشاره کرد و گفت: توافق‌های بانکی ایران و مالزی نیز اجرایی می شود و ان شاءالله بخش های مختلف کشور بتوانند از این فضا استفاده کنند.

پیش از سخنان رییس جمهور مرضیه افخم سفیر جمهوری اسلامی ایران در مالزی و همچنین فرزانه صباغ دانشجوی دانشگاه یو. تی.ام مالزی به ننایندگی از جامعه دانشجویی؛ پروفسور محمود مقومی استاد دانشگاه مالایا و صاحب دهها اختراع بین المللی؛ و دکتر بیک زاده متخصص هوش مصنوعی به نمایندگی از اساتید و جامعه ایرانیان سخن گفتند. 
برچسب ها: تدبیر24 ، روحانی ، ظریف
بازدید از صفحه اول
sendارسال به دوستان
printنسخه چاپی
نظر شما:
نام:
ایمیل:
* نظر:
داغ ترین ها